Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive delicious truffles (135g)
Tuotteen Karl Fazer exclusive delicious truffles (135g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Maija 06.12.2012
Kilpailijalta kopioitu päivitetty ulkoasu sinihopearaidalliseen käärepaperiin epäilyttää alkuun, mutta kun pääsen yli ennakkoluulostani, niin tämähän on hyvää, ja on muuten ihan erilaista kuin kilpailijan tryffelit. Pinnalla kaakaojauhetta, sen alla herkullista maitosuklaata, ja melko paksun suklakuoren alla tryffelitäytettä, jonka ulkonäkö vaikuttaa vaihtelevan tryffelistä toiseen - jossain osui kohdalle jopa valkoinen alue täytteessä, mutta enimmäkseen näyttää olevan ruskeaa. Pinnan maku on tietysti kirpeän kaakaoinen, mutta sisältä avautuu uusia mahdollisuuksia. Täytteen makuvivahteetkin taitavat vaihdella tryffelistä toiseen, vai kuvittelenko? Loistava yhdistelmä, ei missään tapauksessa liian makeaa, ja loistava suklaan ja täytteen tasapaino. Tätä voi ihan suositella, sopii hyvin vaikkapa kahvin tai jonkun makean juoman seuraksi.

Jenni V 04.01.2012
Puoleen hintaan tuli taas ostettua joulun jälkeen. Maku olikin aivan erilainen kuin ennalta osasin arvata, kun juuri söin Coopin suussasulavia tryffeleitä joissa oli ihana paksu maitosuklaakerrospäällä ja maukas pehmeä sisus. Fazerin versiossa ei ole suklaakuorta vaan kaakaojauhetta päällä, ja sisuskin on sellaista kiinteää. Maku on mieto, mutta kaakaojauhe ei silti aja päälle. Sekä kääre että maku muistuttaa Brunbergin tryffeliä, mutta suklaa ei tunnu niin rasvaiselta suussa, on laadukkaamman tuntuista. Oikein hyvää tryffeliä siis, omalla tavallaan. Normaalihinta on vaan karmaiseva, puoleen hintaan pystyin ostamaan.

Antti M 01.01.2009
Pahvipakkaus puolitäynnä yksittäiskäärittyjä tryffeleitä. Twist-kääre on ihan siisti vihreä-valko-sininen mutta ei ihan houkuttelevimmasta päästä. Puolipallon muotoinen tryffeli on kaakaopölyllä silattu ja maku on hivenen vetisen oloinen vaikka tuoksu ihan kohtuullista kokemusta lupaileekin alkuun. Onneksi tämä ei ole ihan täysi voipallo tryffeliksi mutta ei kyllä kehuttavan kaakaoinenkaan. Tryffelit harvoin ovat makuuni ja tämä jää sinne keskikastiin - muutaman siis voin syödä mutta muuten menee lahjoitukseen. Onneksi joulun jälkeen sai edes puoleen hintaan, joten eipä jää liiaksi harmittamaan kokeiluerän ostaminen...

Jarkko 01.12.2008
Fazerilta on joulumarkkinoille tullut uusi tryffelirasia, jonka sisältö koostuu pelkästään yhdenlaisista yksittäiskäärityistä ja tyylikkään näköisistä muhkuroista. Tryffeleille tyypilliseen tapaan pinnalla on kaakaojauhetta, joka tekee ihan ensimmäisen maun kuivahkoksi. Jauhe ei näissä tuntuisi olevan kovin voimakas eli tumma. Kun sitten kielellä puristan tryffelin littiin kitalakea vasten, alkaa suussa tapahtua. Kaakaon maku leviää suuhun ja huomaan, että tämä on todella silkkisen pehmeää tavaraa. Tryffelithän ovat aina koostumukseltaan rasvamaisen oloisia, mutta määrä vaihtelee. Tässä tulee ajoittain pieniä liiallisen rasvamaisuuden tunteita suuhun. Niitä en kaipaisi. Muuten kaakaon maku ja varsinkin koostumus on niin taivaallista, että näitä olisi helppo mutustella isompikin määrä.

Päivi 01.12.2008
Kääre on kaunis. Siinä on sinistä, valkoista ja vihreää. Suklaa on tryffelin näköinen pyöreähkö pieni palanen. Ei mielestäni tuoksu millekkään. Sormet tahmautuu. Suklaa on hieman tummahkon makuista ja tryffelin makua. Hieman alkoholin makua tulee suuhun myös, mutta ei kuitenkaan pahasti. Makua riittää hyvin ja kestää pitkään. Tahmaa koko suun suklaan makuun. Jälkimaku hieman makea ja miellyttävä.

Hanna P 01.12.2008
Kauniissa kääreessä oleva ihmeellinen möykky maitosuklaata, jossa hieman kaakaojauhetta päällä. Tuoksuu aidolta hyvältä suklaakonvehdilta. Koostumus on ihanan pehmeä ja suussasulava. Maku taattua Fazer-laatua, mukava, hyvä ja turvallinen. Kokeilunhaluisena ihmisenä kaipaisi makuun jotain jännitystä ja jujua. Varma perustuote hyvän perustuote hyvän suklaan ystäville.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset