Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kina snacks maissimuro
Tuotteen Fazer kina snacks maissimuro valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Susanna K 11.03.2009
Suklaalla päällystettyjä maissipalleroita jotka eivät voi olla muuta kuin hyvää. Sopivan ilmavia mutta silti suklaan osuus muheva. Makeus kohdallaan, oikeaa mättötavaraa ! Menee huomaamatta koko pussi jos ei pidä varaa.

Jarkko 05.03.2009
Keltapussiseen saman valmistajan Kina-tuotteeseen verrattuna nämä maissimurot ovat huomattavasti suurempia, lähes viinirypäleen kokoisia. Koko tosin vaihtelee jonkin verran sitä pienempiinkin. Maissimurojen koostumus on sellainen, että muron sisällä on aika paljonkin ilmaa, eli se selittänee osaltaan suuremman möhkyläkoon. Itse maissimuro maistuu aikalailla sille, mille useat vohveli-/murosuklaat maistuvat, eli se viimeinen silaus jää puuttumaan. Tokihan näitäkin popsii vimmattuna, jos pussi eteen tuodaan, mutta maku ei yllä ihan samalle tasolle kuin keltaisessa pussissa, joten pysyttelen jatkossa keltaisessa.

Antti M 21.10.2008
Maissimuroja maitosuklaalla päällystettynä eli eikun suu auki ja mättämään vaan! Eipä tämä varmaankaan juuri eroa suffelipuffeista ja vastaavista saman lafkan tuotteista eli kevyttä naposteltavaa - suklaankin puolesta. Voisi tätä yrittää parantaa hieman tummemmalla suklaalla mutta kelpaahan tämä erinomaisesti näinkin. Pussi (g185) on myös riittoisan kokoinen (yhdelle ;-), joten ei tästä mitään pahaa sanottavaakaan keksi, joten tälltä tähän...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset