Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer creamy toffee milk chocolate
Tuotteen Karl Fazer creamy toffee milk chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 05.09.2011
Odotin tätä uutuutta innolla koska olen toffeesuklaan ystävä ja tykkään sekä Fazerin sinisestä että Omarista. Mutta tää ei kyllä toiminut sitten yhtään. Suklaa on ihan ookoo perussettiä, mutta yhdistettynä "Omariin" jotenkin liian makeaa. Niin se "Omar" ei mun mielestä kyllä maistunut omarilta, oli tosi kovan tuntuisia ne palat ja sai suklaan maistumaan vanhentuneelle kun joutui niin kovin pureskelemaan. Höh. Mikseivät tee jotakin siihen viittaavaa kun on niissä konvehtirasioissa ne toffeekonvehdit. Ne on mun toffeesuklaiden kingejä.

Salla Elina Salo 16.11.2008
Suklaan rakenne on niin identtinen Sinisen Lontoon Rae-levyn kanssa, että olen koko ajan maistavinani tässä Omar-versiossa lakritsia. Hämäävää. Odotin paljon pehmeämpää koostumusta, suklaa on pureksittavaa. Toffeinen makulisä jää kauas, pureskelun lomassa makua ei juuri huomaa. Olisin toivonut tähän huomattavasti lisää ihanan Omarin makua. Hyvää se toki näinkin on. Muihin maistelemiini toffeesuklaisiin verrattuna tämä miellytti kohtuullisella makeudella, toffeisuus ei tuonut ällömakeaa fiilistä.

Milla 04.11.2008
Fazer jatkaa oman sinisen maitosuklaansa maustamista muilla, muista ympyröistä tutuilla tuotteillaan. Nyt vuorossa on pehmeä kermatoffeekarkki Omar, joka on tuttu varmaan suurimmalle osalle meistä 80-luvulla lapsuutensa eläneistä. Aika luultavasti kultaa muistot, sillä ainakaan tässä muodossa, murusina maitosuklaan seassa ei Omar enää nosta suupieliä hymyyn.

Suklaan tuoksu on vahvan toffeinen, jos ei paremmin tietäisi niin arvaisin tämän olevan jotain Dumle-suklaata. Vaalean maitosuklaan seassa on kovahkoja toffeemuruja, näitäkään en arvaisi Omariksi ellen tietäisi, koostumus on eri kuin tavallisessa karkissa, näin suklaan seassa ne ovat paljon kovempia. Kermatoffeemurut tuovat lisämakeutta jo valmiiksi makeaan suklaaseen, en ymmärrä mikä tässä on lisäarvona, minun makumaailmaani tämä ensi visiitti jää viimeiseksi.

Eeva 04.11.2008
Ensimmäinen mielikuva on, että ma-ke-aa. Turhankin makeaa. Koostumus tuntuu suussa samalta kuin Lontoonrae-levyssä; Omar on pieninä palloina/rakeina seassa. Mielestäni kohtalaisen erikoinen ratkaisu, koska Omar-karkkien pehmeydestä ei ole kyllä tietoakaan enää noissa rakeissa.

Elise P 04.11.2008
Epämääräisen röpelöisen näköistä, tuttu Sinisen maku, mutta täällä on jotakin ekstraa. Kovien toffeepallukoiden maku on todella mieto, vaikka koostumus antaa ihan kivan suutuntuman. Omar-levyltä olisin kuitenkin odottanut pehmeää toffeeta, enkä tällaisia kovia toffeepalasia.

Tuula 07.10.2008
Fazerin sininen on mielestäni parasta perussuklaata, mitä maa päällään kantaa. Samoin Omar edustaa kermakaramellien eliittiä. Jostain syystä näiden kahden liitto ei kuitenkaan täysin toimi: suklaasta tulee liian makeaa, eikä kummankaan parhaat makuominaisuudet pääse oikeuksiinsa. Aion siis nauttia jatkossakin Fazerin sinisen sellaisenaan, samoin Omarit - tämä yhdistelmä ei ole aivan minua varten.

Kaisa 07.10.2008
Hämeen yleensä niin uskolliselle Fazer sinisen ystävälle tämä "keisarin uudet vaatteet" suklaa on hienoinen pettymys. Toffeerakeita ei ole maitosuklaassa säästelty ja oikeastaan niiden raemainen rakenne on ainoa mistä uutuudessa pidin. Kermatoffee on liian äitelä ja imelyys peittää näin perussuklaan maun häiritsevästi. Oi kun Fazerin väki ideoisi nyt aidosti uusia makuyhdistelmiä.

Tytti 04.10.2008
Mukavan makuista maitosuklaata, seassa jotain nappuloita, jotka rasahtavat vähän jauhoisesti, maistuvat hennosti toffeiselle kermakarkille. Ei erikoinen.

Anja 04.10.2008
Tämä on Fazerin suklaata ja siinä on makeita rakeita. Itse asiassa liian makeita mutta suklaahan on sitä maailman parasta.

Päivi 26.09.2008
Fazerin suklaata ja näyttää olevan pähkinärouhetta sisällä. Ei maistu pähkinälle vaan Omar-karkeille. Hieman liian makea yhdistelmä. Omareja on runsaasti suklaassa. Jälkimaku aika imelä.

Susanna K 26.09.2008
Tuttu maitosuklaa purkitettuna uuteen makuun. Suklaan täytteen tunnistan Omar-toffeeksi joka ilmenee suklaan seassa pieninä raepalloina. Suklaan sulaessa suuhun toffeen maku tulee parhaiten esille. Mukavasti makeutta antamatta kuitenkaan ällön tunnetta. Toimiva kokonaisuus.

Tapani H 26.09.2008
Fazerin uutuus maistuu yllättävän hyvältä siihen nähden että täytteenä on Omar-karkkia. Se ei nimittäin kuulu mielimakuihini ällöttävän makeutensa ja toffemaisen koostumuksensa vuoksi. Mutta tässä pienehköinä murusina se toimii siis kokonaisuutena hyvin.

Antti H 26.09.2008
Alkuvaikutelma on pähkinäsuklainen, pähkinät vaikuttavat kuitenkin melko pehmeiltä. Sitten tajuan että kyseessä on Fazerin Omar-suklaa. Tämä on herkullista, mutta Omar palaset ovat kovempia kuin pussissa olevat siskoksensa. Tätä kun saisi Maraboun suklaana.

Satu 26.09.2008
Tämä Omar-fuusio jatkaa Fazerin omien tuotteiden risteyttämislinjaa ja tekee sen ihan mukavasti onnistuen. Totta puhuen en ole suurempi Omar-konvehtien ystävä koskaan ollut, mutta ne sopivat kyllä makunsa ja mielestäni myös tällaisena kovempana versiona myös koostumuksensa puolesta hyvin sinisen sekaan. Ainoana miinuksena hampaiden koloon jäävät Omar-laatat. Tulen nauttimaan tätä jatkossakin.

Hanna P 26.09.2008
Makean, pehmeän ja mukavan makuista suklaata, joka rouskuu mukavasti suussa vaikka tarttuukin hieman hampaisiin. Tähän tulee himo!

Jarkko 26.09.2008
Tuttu sininen tuoksu ja maku. Seassa olevat toffeepalat antavat hampaille pureskellessa varsin kevyen vastuksen. Lisämakua ne sen sijaan antavat ennestäänkin hyvälle suklaalle vallan mainiosti, varsinkin kun olen aina ollut toffeen ja suklaan yhdistämisen puolestapuhuja. Parin ”ei-niin-täydellisen” kokeilun jälkeen Fazer on nyt löytänyt tuotteen, jolle ennustan pitkää ikää Suomen suklaahyllyissä. Seuraavaksi uutuudeksi toivoisin kuitenkin jotain ihan oikeasti uutta.

Kaarina 26.09.2008
Pehmeästi sulava maitosuklaa. Mieto tuoksu. Kinuskikaramellipallerot piristävät, mutta eivät kuitenkaan makeuta tai tee tuotetta muuksi kuin maitosuklaaksi suomalaiseen makuun, siis ei liian imelää. Toisaalta, miksi niitä palleroita siellä oli, tuotekehitystä tuotekehityksen vuoksi?

Saila 16.09.2008
Koostumuksessa on jotain häiritsevää. Makuyhdistelmä jotenkin ei toimi. Ihan siedettävää kuitenkin.

Minna Hi 16.09.2008
Fazerin perussuklaa pohjana, suklaan seassa pehmeitä toffepalasia. Tämä tekee suklaasta melko makean, mutta sopii joskus. Yllättäen toffeepalat ovat melko dominoivia maultaan. Ei yllä parhaaseen Fazerin makuun.

Meeri 14.09.2008
Pidän Fazerin perussinisestä ja omarista erikseen erittäin paljon, joten olisin jotenkin odottanut enemmän niiden yhdistelmältä. Levy on hyvää ja molemmat maut pääsevät sinänsä oikeuksiinsa, mutta omarin palaset ovat koostumukseltaan liian pieniä rakeita ja jään kaipaamaan huomattavasti ronskimpaa koostumusta. Nyt omar tekee sinisestä lähinnä vain liian makeaa. Pakko silti antaa 4 pistettä, koska hyvää on nipotuksesta huolimatta. Mutta siis heikko nelonen kuitenkin.

Reeta 07.09.2008
Maitosuklaata pienillä Omarhipsuilla höystettynä. Vain pieni vivahdus Omarin mausta havaittavissa. Muuten koostumus tuntuu samanlaiselta, kuin söisi Fazerin Sininen Lontoon rae-levyä. Ihan hyvää.

Janne J 06.09.2008
Kas, Fazerilta taas uutuussuklaa, pakkohan se on ostoskoriin livauttaa. En tosin koskaan ole liiemmin pitänyt Omarista, mutta jospa se mainioon Siniseen suklaaseen yhdistettynä ei pahemmin häiritsisi. Tuoteseloste kertoo tosin Omaria olevan 20% levyn sisällöstä, eli tiedä häntä.. tuoksussa kuitenkin on herkullinen perinteisen Sinisen aromi. Ja sitten ei kun ääntä kohti. Suklaata mutustellessa huomio kiinnittyy heti varsin koviin Omar-murusiin, joiden hienoisesti äitelä kermatoffeen maku peittää aika lailla alleen hyvän maitosuklaan tai ainakin vie ilon sen syömisestä. Höh. Kyllä nyt on hyvä suklaa aivan pilattu tylsällä karamellilla. Jotenkin tulee fiilis, että Fazerilla on ideat lopussa kun tällaista tuubaa työnnetään markkinoille. Jään mielenkiinnolla odottamaan Pihlaja-, Kiss-Kiss-, Pantteri- ja turkinpippurisuklaita..

Antti M 05.09.2008
Etukäteen ajateltuna jo huono ajatus yhdistää nämä ainekset mutta maistettavahan se on aina kaikki uutuudet vaikka hammasta kiristellen. Sininen on aina Sinistä ja vanha mummosuosikki Omar, joka makeana ja rasvaisena toffeena ei ole koskaan sytyttänyt. Tästä melkein jo kakkosta kutittelisin mutta liekö uutuudenviehätys sitten, vai mikä, mutta kolmoseen taivutaan. Kyllähän tämä ihan syötävää on, kunhan ei liikaa makustele suussaan ja onneksi suklaa on kuitenkin pääosassa. Toffeekin on niin löysää kamaa, ettei hampaisiin juurikaan juutu. Mitähän seuraavaksi - Sininen Pihlaja...?

Miriam 03.09.2008
Ulkomuoto perus Fazerin maitosuklaa pilkuilla. Tuoksu makeampi kuin tavallisessa maitosuklaassa. Palajako se tuttu turvallinen. Yllättävän kovia paloja joukossa, pähkinämäisiä. Maku makea, suorastaan imelä. Vanilja maistuu kummallisesti läpi, muutenkin maku erikoinen, ei arvaisi Omariksi, ennemminkin joksikin pähkinäsuklaaksi. Mielestäni yhdistelmä ei ole kovin onnistunut. Ylimakea, ei tee suurta eroa Fazerin toffee-suklaan kanssa. Ne vähät hampaat mitkä suuhun jäivät kovien hippujen jälkeen, ovat täynnä toffeeta loppuillan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani