Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer lemon yoghurt patukka
Tuotteen Karl Fazer lemon yoghurt patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,32 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 11.05.2012
Maitosuklaata, sitruunaa ja makeaa jogurttitäytettä... sitruuna ei ole raikasta vaan jotenkin saippuaista tähän jogurttiin sekoitettuna, suklaassa ei ole vikaa, mutta yhdistelmä ei nyt vain vakuuta.

Jenni V 05.09.2011
Ennakkoluuloni sitruunaa sisältävän suklaan edessä olivat hirveät mutta eihän tämä niin pahaa sitten ollutkaan. Olen myös aina inhonnut sitrusjugurtteja. Tässä tää kuitenkin taitaa toimia yhtä hyvin kuin vadelmaversio. Ei kuitenkaan kuulu suosikkisuklaisiin kuin täyte on raikkaudestaan huolimatta tymäkän rasvaista. Toivomuslistalla olisi Fazerille sellainen ihan perus-vanilja jugurttisuklaa jossa täyte olisi hieman vähemmän makeaa ja ehkä jugurtin happamuuskin saisi taittua hiukan läpi. Ja täytettä voisi olla myös vähemmän suhteessa suklaaseen.

Salla M 17.12.2009
Häviää selkesti vadelmaiselle kaverilleen, sitruuna maku on selvästi tunnistettavissa ja on raikas, mutta jää vaille mitään erityisominaisuuksia. Perussuklaita. Pisteitä keskinkertaiset 3.

Elise P 04.11.2008
Sitruuna tuoksuu, esanssinen tuoksu. Kuin sitruunalakua söisi, pää yrittää sanoa, että tämä on lakua. Ei kuitenkaan paras kombinaatio suklaan kanssa, etenkään, kun en yleensäkään pidä sitrushedelmä-suklaa -yhdistelmästä.

Milla 04.11.2008
Fazerin täytesuklaapatukkalinjan uusin aluevaltaus ontuu pahasti. Mikä siinä on, ettei onnistunutta sitruunasuklaata oikein kukaan onnistu tekemään?! Fasun yritys menee puihin jo alkumetreillä, tuotteen tuoksu on pistävä ja paha, esanssinen ja puhdistusaineen omainen, eikä maku ole mainittavasti parempi. Tuttu jogurttipatukan koostumus ei auta, suuhun jää rasvainen kalvo eikä pienet, kirpeät sitruunahippuset riitä tasoittamaan liiallista makeutta. Esanssista ja pahaa, en voisi suositella kenellekään.

Eeva 04.11.2008
Nimen ja saman sarjan muiden patukoiden perusteella osasin odottaa (jälleen kerran) ylimakeaa kokemusta. Sitruuna on esanssina joukossa, pienenpieninä kirpeinä ikään kuin siruina. Niitä siruja ei kylläkään ole paljoa. Mielenkiintoista miten oikeastaan missään sitruunasuklaatuotteessa tähän mennessä ei ole ollut ns. aidon sitruunan makua. Levynä tämä suklaa ei toimisi, toisin kuin mielestäni esimerkiksi vadelmajogurttipatukka.

Kaisa 08.10.2008
Raikas uutuus herkullisen perussuklaan kätköissä. Jugurttinen happamahko täyte antaa petollisen kuvan kevyestä tuotteesta. Täytteen rakenne on upea, konstailematon. Sitruunassa hieman esanssimaisuutta siitä piste pois.

Tuula 05.10.2008
Iloinen yllätys! Raikkaan, keväinen makuelämys, joka sopii hyvin syksyn ruskan aikaankin nautittavaksi. Sitruunan maku ei ole liian dominoiva, mutta antaa kuitenkin ihan uuden, persoonallisen vivahteen perinteiseen maitosuklaaseen.

Miriam 03.10.2008
Suklaa kirpeämpi kuin osasin odottaa. Rämmäleet osa kovia, osa sitkeämpiä - kumimaisia. Suklaa maukasta, jugurtti ei lieemmin maistu, mutta sitruunan maku lyö voimakkaasti läpi. Suuhun jää kirpeä maku jälkeenpäin. Mielestäni kyseessä ei ole kovin onnistunut yhdistelmä. Tulee mieleen "pakko"-kokeilu.

Jarkko 26.09.2008
Raikas sitruunainen tuoksu. Ihan miellyttävä, ainakin ensialkuun. Tosin aika vahvasti tulee mieleen ne mummon kaapissa majailevat kuivat vohvelit. Maku ei ole muuten pistävä, mutta pienet seassa olevat muruset ovat kuitenkin oikeita sitruunapommeja kun sattuvat hampaiden väliin litistymään. Nyt maistelin palasia vain kaksi, mutta tiedän aiemmasta kokemuksesta, että tätä en saata syödä kokonaista patukkaa putkeen, koska silloin alkaa jo tökkimään tämä sitruunamaisuus toden teolla. Pieninä annoksina ok, mutta vain pieninä.

Antti H 26.09.2008
Tuiki tavallista Fazerin suklaata. Sisällä on jotain vaaleaa, aluksi luulen sitä banaaniksi, mutta hieman maisteltuani, tajuan sen olevan jukurttia. Jukurtin seassa on jotakin happamia palasia, mutta ei se oikestaan haittaa.

Hanna P 26.09.2008
Täytesuklaa, jossa keväisen kirpeä sitruunainen täyte. Suorastaan raikkaan makuinen suklaa.

Susanna K 26.09.2008
Maitosuklaa jossa tuoksuu kirpeä sitruuna ja maistuu myös. Makuna sitruuna ei ole niin voimakas kuin olettaisi. Tästä tulee mieleen sitruunavohveli joita voisi syödä putkeen monta. Suklaasta riittänee kolme palaa todetakseni että on makeaa mutta silti hyvää.

Tapani H 26.09.2008
Hyvää perusmaitosuklaata mukavan kirpeällä sitruunatäytteellä. Täytteen maku ei ole liian hallitseva, vaan aika paksu suklaakerros pehmentää makua mukavasti.

Satu 26.09.2008
Fazerin täytepatukoiden uusin fuusio on hyvin hyvin sitruunainen. Pelkästä tuoksusta tulee väkisinkin mieleen joka-kodin-puhdistaja-andy, mutta yllättävää kyllä mausta pystyy jo tunnistamaan perusmaitosuklaankin. Enpä olisi ensinuuhkaisulla uskonut, että pidän tästä näin paljon. Ilman ahdistavia siivousmielikuvia luovaa tuoksua olisin antanut tälle täydet pisteet.

Päivi 26.09.2008
Fazerin täytesuklaata ja täyte näyttää vaalealta. Sitruunan maku tulee suuhun. Vau. Tässä on erittäin hyvin onnistuttu yhdistämään sitruuna ja suklaa. Suklaa on laadukasta ja sitruuna kirpeää. Hyvä jälkimaku.

Kaarina 26.09.2008
Koostumukseltaan hieman kuivahko. Ehkä täyte tekee suklaasta vaikeammin sulavan. Toisaalta täyte voisi olla voimakkaamman makuista, koska suuhun jää vain sokerinen maku eikä täytteestä ilmeisesti tarkoitettu raikkaus.

Meeri 15.09.2008
Tämä tuote yllätti ihan täysin. Odotukset olivat alhaalla, koska pelkäsin sitruunan kirpakkuutta, mutta yllättäen olen joutunut hakemaan tätä tuotetta kaupasta jo muutamaan otteeseen. Sitruunajogurttitäyte ei ole yhtään liian kirpakkaa ja sisältää bonuksena kivoja sitruunakrokantinpalasia. Kuorisuklaan paksuus on täydellinen suhteessa täytteen määrään. Ehdottomasti vahva nelonen, hipoo viittä pistettä. Tästä vielä appelsiiniversio, kiitos.

Antti M 10.08.2008
Pidän tämän kokoluokan (44g) patukoista ja varsinkin Fazerilla on hyvä valikoima makuja tarjolla. Nyt uutena sitruunajogurtti, jota 40% massasta eli sopivasti sisuksissa mehukkuutta tuomassa mutta antaa kuitenkin suklaalle sijan myös.

Tuoksu on miedosti sitruunainen, hieman tulee sitruunavohveli mieleen, mutta myös Sininen suklaa tulee alta mukavasti. Täyte on kiinteää, eikä sottaa ollenkaan ja maku on mukavan mieto myöskin. Hieman rupeaa makeus vaivaamaan patukan loppuvaiheessa mutta tällaisen viisi palaa kyllä syö kivuttomasti. En nyt niin jogurttisuklaiden perään loppujen lopuksi ole mutta tästä voi sanoa, että kelpo tuotteen ovat julkaisseet! Toisaalta, tähän suklaaseen voisi varmaan sotkea vaikka paistettua pekonia ja silti uppoasi suurimmalle osalle kuin häkä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani