Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Oululainen muffe suklaamuffinssi
Tuotteen Oululainen muffe suklaamuffinssi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 18.06.2008
Suklaamuffinssi joka vaikuttaa ensi puraisulta kuivakakkumaiselta, koostumus siis vaikka itse tuote ei ole kuivan oloinen. Muffinssin seasta löytyy pienen pieniä suklaahöttösiä jotka hädintuskin maistuu suklaalle mutta antavat makua kuitenkin. Plussaa ettei tuote maistu liian rasvaiselle vaan enemmän kuohkealle mutta silti makoisalle. Ihan asiallinen suklaaherkku.

Jarkko 17.06.2008
Fazer leipomoiden valmistamat suklaamuffinssit lupaavat etiketillään paljon, kun kuvaan on uskallettu laittaa suklaan palasia malliksi. Kyllä pieniä suklaapalasia näkyy itse tuotteessakin, mutta väritys on epäilyttävän hailakka kunnolliseksi suklaatuotteeksi. Tuoksukaan ei ole kovin suklainen. Painoa per muffinssi tulee 35g kun rasiassa on 6 muhveloa.

Maku on hieman parempi kuin odotukset. Kaakaon maku on edelleen erittäin mieto, mutta sentään olemassa. Suklaahippuja näyttäisi olevan kohtuullisesti kaikkialla, mutta hippujen koostumus ei ole kovin suklainen. Ne tuntuvat tummanruskeilta sokeripaukuilta eivätkä edes maistu suklaalta. Taisi mennä huijauksen puolelle suklaan osalta. Muffinsi on kuitenkin aina muffinsi ja kyllä näitäkin helposti muutaman huitasee (johtuen mm. pienestä koosta) ilman ongelmia. Edes pieni suklaahimo ei näillä tyydyty, mutta kahvipullana ok.


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani