Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer amerikanpastilleja
Tuotteen Fazer amerikanpastilleja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,24 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Suklaanapit.
 

Annamari 24.05.2016
Litteitä rakeita, joissa ei tuoksua. Kivan värisiä nämä ovat! Rouskuu eikä maistu millekään mainittavalle. Ihan hyvää tämä on, neutraalia. Kuitenkin esimerkiksi ranskalaiset pastillit ovat enemmän makuuni, vaikka eivät nämäkään huonoja ole.

Joona 02.03.2016
Kolmivärisiä suklaapastilleja, jotka eivät tuoksu millekkään. Suklaanapin päällä on rouskuva sokerikerros, joka muuttuu lähes inhottavan karheaksi imeskellessä. Suklaa on Fazerin herkullista maitosuklaata. Hyvä tuote, pieni miinus ehkä hieman liian paksusta sokerikuoresta.

Kirsi I 13.11.2015
Kivanvärisiähän nämä isohkot litteät pastillit ovat. Kuori on sokerinen, mutta ei niin kova, ettei hammas pystyisi vaan mukavan rapea. Suklaa ei sokerin alta oikein maistu millekään ja sokerikuorrutteessa pitäisin enemmän minttuisesta mausta kuin tästä pelkästä sokerista. No, on tässä jokin mieto sivumaku, josta en vain saa kiinni. Ei noon suurta herkkua kuin lapsuudesta muistelin, mutta kivoja kakunkoristeina tai hirviömuffinsien silminä...

Elise H 28.11.2011
Minä RAKASTAN amerikanpastilleja. Annan Fazerin pastilleille arvosanaksi/pisteeksi 3, jonka itse luokittelen ihan ok:ksi. Nämä herkulliset pastillit ovat ihanan isoja, ja suussasulavia, mutta niiden jälkimaku on hieman karvas, ja niistä tulee helposti jano...minusta pakkaukset voisivat olla isompia, mutta voisin kuitenkin sanoa että hyvältä maistuu :)

Jenni V 29.10.2009
Paras leffanaposteleva ever. Huomattavasti parempia kuin ranskan pastillit; näissä suklaa on pääosassa. Näitä on syötävä niin että annetaan päällisen mennä karheaksi suussa jonka jälkeen se lähteekin suklaan päältä pois. Tällöin suklaa on jo ehtinyt pehmetä ja lopuksi pureskellaan. Makujen sinfoniaa!

Antti M 12.10.2007
Isoja rakeita, joissa paksuhko kerros suklaan päällä. Kuorrutteen maut ovat mielenkiintoisen vaihtelevia ranskanpastilleihin verrattuna ja ihan miellyttävää vaihtelua niihin. Näitä ei kuitenkaan montaa halua syödä - pikkurasia kelpaa hyvin.

Työkaveri tykkää mutustella näitä usein ja minä tietysti käsi ojossa norkoilemassa vieressä... En ostaisi useinkaan itse.

Meeri 03.10.2007
Näitä täytyy aina olla laukussa mukana äkillisen suklaanhimon varalta. Rasia on tosi kätevä. Kuori maistuu ihanan sokeriselta ja alla on Fazerin taattua maitosuklaata. Voisin muuten vaikka vannoa, että oranssit maistuvat erilaiselta kuin muun väriset(?)

Mirja 29.10.2006
Omassa luokassaan täys 10. Hauskan rouskuva kuori jonka sisällä todella maistuvaa suklaata. Todella hyvä eväs elokuviin.

Jarkko 28.10.2005
Elin näillä nuoruteeni aikana viikon, mutta sittemmin olen päässyt näistä irti. Nyt maku ei oikein kolahtanut. Ainoa oikea tapa syödä näitä on lastata suu täyteen ja alkaa rouskuttaa.

Anne P 28.10.2005
Päällisen rutinalta ei voinut keskittyä suklaanmakuun, ihania kaikki tyyni, raikkaita.

Minna R 28.10.2005
Lapsuusherkkua, jota ei ikinä saanut syödä vaan piti salaa pihistä kakusta. Suurta huvia oli "kuoria" pastilli ensin hampailla ja lopuksi imeskellä suklaa. Hyvää ja rouskuvaa, maistuu hyvältä ja pisteitä ehkä juuri nostalgian vuoksi.

Mika 28.10.2005
Laimean makuista, mutta silti näitä voi syödä pussillisen kerralla. Koostumus tuo mieleen ranskalaiset pastillit nyt suurennettuna. Suklaa ei maistu.

Antti H 28.10.2005
Raksuvalla kuorella päällystettyä maitosuklaata. Mitätön sanomaton kokeumus, vaikka onkin klassikko.

Satu 28.10.2005
Syöntiohje: avaa suu, nakkaa pastilli sisään, imeskele varoen, silitä kielellä kaikki röhmyt pois, älä pure ennen kuin pinta muuttuu liukkaaksi ja kuori antaa periksi, nauti sulaneesta suklaasta!

Marjo 28.10.2005
Pyöreitä pastilleja. Rapiseva kuori, joka jumittuu hampaisiin, mikä on ärsyttävää! Suklaa maistuu kohtuulliselle. Hätätapauksessa näitä ostaisin.

Nina P 28.10.2005
Jotain ranskanpastillijuttuja nää nyt on. Näitä syö paljon kerralla. Lopputuloksena on huono olo.

Rami 28.10.2005
Kestosuosikki jo lapsuudesta. Hauska väri ja koko. En osaa sanoa onko nämä parempia kuin ranskalaiset pastillit, mutta ehkä niitä ei tarvitse vertailla keskenään, ku ovat erilaisia kooltaan, näöltään ja maultaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset