Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer hasselpähkinärouhe maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer hasselpähkinärouhe maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 29. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 05.09.2011 (Jäsenprofiili)
En tiedä miksi juuri tämä kyseinen levy ei ole koskaan iskenyt, vaikka maussa ei sinänsä ole mitään vikaa. Ehkä se on siinä että rouhe on terävää ja sitä pähkinää ei ehkä kaipaisi yltä päältä suklaaseen. Toisaalta sitten taas tykästyin siihen violettiin versioon. Tiedä häntä, joku mentaalikynnys tässä nyt on...

Marika 04.03.2010 (Jäsenprofiili)
Vahva hasselpähkinän maku, muuten tuttua Fazeria. Varsin jees, ja varmaan mässäilisin tätä sopivassa tilanteessa (i.e. kirjaa lukiessani). Ei kuitenkaan herätä sen suurempia intohimoja.

Oskari 04.03.2010 (Jäsenprofiili)
Tylsähkö hasselpähkinän maku yhdistettynä Fazerin perusmaitosuklaaseen. Kategoria "ihan ok".

Saila 27.02.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaan maku erottuu selvästi ja positiivisesti. Mukava rakenne.

Nina M 22.02.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaa, jonka sisällä on runsaasti hasselpähkinärouhetta. Tuoksu ja palakoko täydellinen. Maku taivaallinen ja suussa sulava, yhdistettynä hyvään pähkinärouheeseen. Yksi henk.koht. lempilevysuklaistani kautta aikojen.

Vappu 02.12.2009 (Jäsenprofiili)
Fazerin sinistä ja hasselpähkinärouhetta. Tämä on ihan tajuttoman hyvää! Muutenkin pidän pähkinäsuklaista ja tässä on kaikki kohdallaan: Suklaa ihanaa fasua ja pähkinät sopivan kokoisina rouheina, tuoreen makuisia ja reilulla kauhalla annosteltuna. Yllättävän harvoin olen tähän mennessä tuotetta ostanut, mutta eiköhän tämä tule korjattua...

Miriam 08.05.2009 (Jäsenprofiili)
Tuoksu pähkinäinen, palajako perinteinen. Suklaan joukossa pähkinän paloja. Suhteellisen pehmeää, tosin pähkinät kerääntyvät hampaisiin. Maku pähkinäinen, suklaan maku tulee hyvin esiin. Jälkimaku pähkinän kuorimainen.

Anja 18.04.2009 (Jäsenprofiili)
Pähkinäntuoksuinen ja makuinen maitosuklaa jonka sisällä sopivasti pähkinänpaloja. Sopivan makea ja pähkinäthän ovat terveellisiä.

Reeta 20.05.2008 (Jäsenprofiili)
Fazerin Sinistä runsaalla hasselpähkinärouheella höystettynä. Tämä on aina ollut lempisuklaani Fazerin levyistä. Lapsena sain perinteisesti syntymäpäivänä aamiaisen vuoteeseen ja tarjottimelta löytyi myös aina tämä levy.

Jarkko Karhunen 15.05.2008 (Jäsenprofiili)
Uskomatonta, että tällainen tuote on näin kauan pysynyt suklaatutukani kantaman ulkopuolella. Kai tätä on myyty jo iät ja ajat? No nyt se on tässä nenän alla, joten tuumasta toimeen ja suunenäaivosormi-elin töihin. Suklaa on odotetusti tuttua Sinistä maultaan. Seassa on runsaasti, siis todella runsaasti pähkinärouheita, joten tätä on ihan turha edes yrittää imeskellä. Leuat töihin vaan. Kyllä tämä tuntuisi olevan yksi parhaista maistamistani rouhepähkinäsuklaista. Ei tämä ihan pärjää sille ruotsalaiselle kilpailijalle, mutta ehdottomasti loistotuote niihin hetkiin, jolloin haluaa pureskella suklaata. Minulla ainakin riittää niitä hetkiä. Pähkinätkin tuntuvat olevan riittävän pehmeitä, eivätkä riko ikeniä tms, joten ei tästä millään mitään pahaa sanottavaa keksi ja miksipä pitäisikään?

Susanna K 13.05.2008 (Jäsenprofiili)
Muhkeaa Fazerin maitosuklaata jonka sekaan sekoitettu hasselpähkinärouheita. Suklaan oma makuhan on siis niin taivaallinen perusmaitosuklaa ettei paremmasta väliä. Hasselpähkinärouheet ovat juuri oikean kokoisia ja rouskuvat loistavasti suklaan seassa tehden suklaan mausta täydellisen kun kyseessä pähkinäsuklaa. Tajuttoman hyvää että ihan heikkoa tekee, nam!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet