Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet mini
Tuotteen Fazer kismet mini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,23 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Lara 23.08.2010
Täydellinen tuote lapsukaisille; 6 vuotiaan tyttären äitinä lähinnä tätä arvioin =) Ei liian iso että alkaa huolestuttaa hampaiden hyvinvointi ja muuta sellasta! Maistuukin niin kevyelle. Ei liian makeeta ja herkullisen rapeaa keksi kerros, suklaa kuori on täydellisen kevyt ja sointuu ihanasti kexi maun ja tuoksun kanssa! Voi että ku alkoi tehdä mieli kismettiä.

Hanna-Maria 29.05.2008
Maitosuklaalla kuorrutettu rapeahko vohvelisuklaa. Tämäkin suussa sulavan hyvää. Perus vohvelisuklaata.

Kai 29.05.2008
Keksisuklaata. Mukavan pehmeä ja mieto maku. Häipyy suusta valitettavan nopeasti. Patukka taitaa loppua kesken jo alkupeleissä. Pitäisi varmaan ostaa kaksi kerralla.

Janne J 29.05.2008
Perus vohvelisuklaan tuoksu. Pehmoista. Ensimmäinen makuhavainto on, että tässä on ihan liian vähän suklaata. Harmillista. Toinenkaan palanen ei tehnyt suurempaa vaikutusta - suklaahimo ei taitaisi tällä lähteä.

Päivi 29.05.2008
Keksisuklaata. Kerroksittain keksiä ja suklaata. Toimii. Pidän tästä. Rapisee mukavasti suussa. Suklaassa pieni suolainen sivumaku. Sulaa nopeasti suussa. Tuntuu, että hävisi liian nopeasti.

Satu 29.05.2008
Pehmeää maitosuklaavohvelia, jonka maku ei nyt valitettavasti ole mitenkään erikoisen hyvä. Koostumus on hengetön ja vohveli katoaa suusta nopeasti.

Susanna K 29.05.2008
Kismet, Kismet, tämäkö se on nyt "on to go"-suklaa, naisystävällinen patukka joka mahtuu käsveskaan? No maku tasan sama kuin alkuperäisessä suklaassa joskin huomiota herätti suklaan ohuus vohvelin päällä. Kismet on jees mutta otan silti sen isomman version.

Antti H 29.05.2008
Kismetiltähän tämä maistuu, palasen malli on vain hieman eri. Hyvää perinteistä keksisuklaata.

Tapani H 29.05.2008
Rapeaa ja pehmeää keksisuklaata, jossa suklaata aika vähän. Häipyy suusta nopeasti. Maku jää mitäänsanomattomaksi.

Jarkko 29.05.2008
Vohvelisuklaata ja hiaman kuivakan oloista sellaista. Kyllä tästä sitä aitoakin Kismetin makua irtoaa, mutta silloin pitää haukata isompi satsi kerralla. En kyllä keksi kenelle tämä on suunnattu, joten tuotteena en kaipaa toista tapaamista, mutta maku kuitenkin menettelee. Kuivuus rokottaa pisteitä.

Sanna K 29.05.2008
Mitäs tästä nyt sanoisi? Niin tyypillisen kismetin makuinen ja näköinen kun vain voi olla. Ei oikein tiedä onko tässä eroa tai pitäisikö edes olla normaaliin kismettiin. Ja kaikki tietää miltä kismetti maistuu; vohvelia ja suklaata. Hyvää siis.

Kaarina 29.05.2008
Keksisuklaata! Suklaa maistuu sopivasti ja keksi on todella mureaa, kuten keksisuklaassa kuuluukin olla. Suuhun jää tasapainoinen suklaan tuntu.

Antti M 14.05.2008
Rahastusversio - jälleen - vanhasta kunnon Kismetistä. Hinta on lähes samaa luokkaa alkuperäisen patukan kanssa vaikka kokoa on noin puolet siitä. Fazerin arvostus laskee (ainakin omissa) silmissä tällaisten tuotteiden tullessa markkinoille mutta on tämä siis ihan samaa Kismettiä kuin ennenkin ja siitä irtoaisi täysi vitonen. Tämän tuotteen kohdalla hädin tuskin kykenee kolmosta antamaan, kun sapettaa moinen touhu...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani