Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer tutti frutti levy
Tuotteen Fazer tutti frutti levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Samuel 22.11.2009 : Kerrassaan täydellinen suklaa. Ihanan suklaan alta paljastuu käsittämättömän makea ja tyrmäävän ihana hedelmätäyte. Miksi tämän valmistus lopetettiin? Se oli yksi Fazerin parhaimmista tuotteista

Mellu 05.08.2009

Arde 13.03.2009 : Voimakkaasti hedelmäkarkeilta maistuva, kuten odottaa sopikin. Karkkina ihan ok, mutta suklaan himoon ei niinkään.

lotta 21.02.2009 : Houkuttelevan näköinen paperi. Hyvää tuttua Fazerin maitosuklaata, sisällä persikan väristä täytettä, jossa on pieni hammastahnan vivahde, muuten ihan hyvää. Odotin kyllä hedelmäisempää täytettä, mutta ihan hyväähän tämä on silti. Ilman Fazerin suklaata täsät ei kyllä olisi mihinkään...

Chi 28.12.2008 : Herkullista, makeaa mutta raikasta.

sofie 14.10.2008 : Sai toivomaan, että olisi ostanut ihan tavallista Fazerin sinistä. Täyte ei vain sovi yhteen suklaan kanssa ja peittää alleen sen maun. Ei sietämättömän pahaa, mutta kaiken kaikkiaan turhaa.

Kaakaolehmä 23.07.2008 : ihan ok, vaikken yleensä näistä tämän kanssa samaan sarjaan menevistä levyistä kovin paljon pidäkään(dumle,salmiakki...) kivan hedelmäisen makuista tuo täyte.

Sansku 01.06.2008 : Ihanaa ! Pidin suklaasta ja sen hedelmäisestä mausta.

Yam-Yam 25.05.2008 : Levyn avatessa hedelmäistä tuoksua ei voinut välttää. Maku oli liian makea. Täyte oli hieman sotkuista. Mutta silti hyvä yhdistelmä. Pari kolme palaa riittää.

suklaahirviö 26.04.2008 : Mietin pitkään antaisinko kolmosen vai peräti nelosen. Päädyin kolmoseen, koska maistaessani tätä uutuuslevyä olin ollut jo pitkään "suklaapaastossa", joten luonnollisesti palanen siksi maistuu paremmalta kuin jos olisi vertailukohtaa muihin.
Ihan hyvää suklaata silti, positiivinen yllätys Fazerilta. Hyvää maitosuklaata ja täytteenä pehmoisen hedelmäinen, "toffeinen" täyte. EI siis sitkeä, ei missään mielessä, vaan sellainen melkein valuva, pehmeä juttu. Raikas.. mutta samalla makea. Vaikea määritellä tätä makua ihan täydelleen. Maistoin levystä palasen ja mies söi palan myös. Kaverin 3-vuotias söi rivillisen ja piti kovasti. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani