Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer tutti frutti levy
Tuotteen Fazer tutti frutti levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,26 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 31.05.2008
Siis tätä järkytyksen määrää ei voi ehkä edes sanoin kuvailla, mutta yritetään nyt kuitenkin... Mauttoman maitosuklaakuoren sisällä aivan käsittämätöntä esanssikarkkimönjää, joka aiheuttaa sellaisia puistatuksia etten toista palaa suuhuni laittaisi vaikka sakoilla uhattaisiin. Miksi tällaisia edes tehdään?! Karkit karkkina, suklaa suklaana.

Elise P 31.05.2008
Hedelmäinen tuoksu. Aprikoosimainen maku, todella makea - ällöttävyyteen asti. Ei voi todellakaan syödä paljon. Ylimakea Fazeriksi.

Eeva 31.05.2008
Ensivaikutelma oli perus-maitosuklaa, jossa sattumia seassa. Sattumien koostumus (kuten hedelmät tai marjat yleensäkin) oli samanlaista marmeladimaista mössöä. Kokonaisuus oli omaan makuuni liian makea, sellainen johon turtuu helposti. Kylmänä saattaisi upota helpommin.

Kai 29.05.2008
Hyvän tuoksuinen maitosuklaapala, jossa sisällä pehmeää karamellimaista täytettä. Ensimaku on kirpeän hedelmäinen. Hieman sekavan oloinen, mutta sopivan mielenkiintoinen.

Tapani H 29.05.2008
Suklaapalasia venyvällä hedelmätäytteellä. Makeutta sopivasti, mutta täyte ei oikein iske minun makuuni. Ihan syötävää kuitenkin.

Janne J 29.05.2008
Hyvä hedelmäinen tuoksu. Täyte on melko pehmeää mutta sen makea, jonkin marmeladin mieleen tuova maku on varsin hyvä. Kun suklaakin on hyvälaatuista, pidän tätä vallan toimivana pakettina.

Sanna K 29.05.2008
Maitosuklaata jonka sisällä melko vetelää, oranssia täytettä. Täyte on sokerinen ja hedelmäesanssin makuinen. Maitosuklaa on hyvää mutta sisältö ei niinkään minun makuuni. Jälkimaku on kirpeän sitrushedelmäinen.

Hanna-Maria 29.05.2008
Maitosuklaata, jossa täytteenä pehmeä karamellimainen täyte, joka hieman kirpeää. Tosi makeaa, ei pysty syömään montaa palaa kerralla.

Antti H 29.05.2008
Fazerin maitosuklaata hedelmätäytteellä. Täytteen maku on pistävän voimakas ja peittää suklaan maun alleen. Hedelmän ja maitosuklaan yhdistelmä ei ole minun makuuni.

Päivi 29.05.2008
Jotakin Fazerin suklaata. Kirpeän miellyttävä maku. Pehmeää ja hedelmäistä. Maku leviää koko suuhun. Hyvää.

Satu 29.05.2008
Fazerin maitosuklaapalasia, joissa on huolettomat lapsuusajat mieleen tuovaa tuttifrutti-täytettä. Kellohameita ja pehmistötteröitä vain vilkkuu silmissä, kun näitä syö. Palasin hetkessä Haaparannan torille hypähtelemään muovisissa ballerina-tossuissani.

Meeri 28.05.2008
Ihanaa Fazerin maitosuklaata, jonka sisuksena on valuvaa hedelmäisen makuista täytettä. Täyte on itse asiassa yllättävän kirpakkaa ja siitä tulee mieleen jonkun marjaisen/hedelmäisen jäätelöpuikon karkinmakuinen kuorrute, siis sellaisen vaaleanpunaisen. Tätä ei kyllä tule syötyä montaa palaa kerrallaan, mutta ihan kelpo tuote. Antaisin vielä puolikkaan pisteen päälle, jos se olisi mahdollista.

Kati 28.05.2008
Hui! Maku on TODELLA karkkimainen. Tämä on varmasti ihana uutuus supermakean, karkin ja maitosuklaan ystävälle. Mutta tumman suklaan puoltaja ei voi oikein luokitella tätä suklaaksi. Maku on tietysti esanssinen, mutta sehän on karkeille ominaista ja ok. Sisus on niin löysää, ettei levy pysy kasassa.

Kaarina 28.05.2008
Sulaa pehmeästi. Koostumus pehmeä ja suklainen. Täyte tasapainossa suklaan maun kanssa. Jälkimaku viipyy pitkään, jopa suklaakin aistitavissa. Tykkäsinkö vai en? Keskiverto.

Salla Elina Salo 18.05.2008
Herkullinen ”sininen” tuoksu. Täyte on sokerinen, mutta raikkaan hedelmäinen. Maitosuklaapäällinen lieventää liikasokerisuutta, kokonaisuutena erittäin onnistunut täytesuklaa. Jälkimaku sitrushedelmäisen piristävä.

Saila 29.04.2008
Suklaa on vähemmän makeaa ja kaakaoisemman tuntuista kuin Cloettan vastaavassa, täyte on sileämpää ja hedelmäisempää mutta kokonaisuutena tämä kyllä häviää sisarukselleen. Hauskaa vaihtelua silti.

Susanna K 21.04.2008
Ihanan maitosuklaakerroksen alla raikkaan hedelmäisen karkkimainen täyte. Maitosuklaa ei liian makeaa vaan sopivaa ja täyte parantaa kokonaisuutta täydellisesti. Herkullinen hedelmäkarkkisuklaalevy.

Jarkko 19.04.2008
Siitä asti kun länsinaapurin puolella törmäsin Cloetta Plopp tutti frutti -patukkaan, olen toivonut (ja olettanutkin) että tuote tulee Suomeenkin ennemmin tai myöhemmin jossakin muodossa. Yllätyin kuitenkin hieman tästä levymuodosta, se ei vaihtoehdoissani käynyt edes mielessä, mutta nythän tuo vaikuttaa aika luonnolliselta jatkumolta salmiakkilevylle. En nyt tätä kirjottaessa ole vielä maistanut tätä Fazerin levyä, mutta toivoisin että suklaa ja toffee olisivat todellakin juuri Fazerin, eikä Cloettan rakeisia versioita. Odotukset ovat niin korkealla, että en melkein meinaa uskaltaa edes avata käärettä, outoa. Pakkohan tuo kuitenkin on jo aukaista.

Tuoksussa on tuttua Tutti Frutti -pussin sisältöä. Pistän palan, toisen ja kolmannenkin suuhun. Väittäisinpä jo nyt, että tässä ei yksikään ainesoasa ole täsmälleen samaa kuin aiemmin mainitsemassani Ploppissa. Suklaa on sileämpää kuten myös toffeemainen sisus, hyvä. Vai onko tuo edes toffeeta, en tunnista toffeen makua. Sisus on tässä versiossa lisäksi (värjätty?) luonnottoman oranssi, joten se näyttää hieman oudolta. On pakko myöntää, että olen kokonaisuuteen hieman pettynyt. Tämä ei missään nimessä tuonut mieleeni sellaista jippikayee-fiilistä, jota odotin. Vitonen on menetetty. Hieman metallinen jälkimakukin jää suuhun pyörimään vielä toviksi mussuttelusession jälkeen.

Pienistä puutteista ja vioistaan huolimatta levy on kuitenkin tervetullut uutuus Suomen markkinoille. En äkikseltään keksi tälle kilpailijaa, sillä on tämä kuitenkin aika eri tavaraa kuin tavalliset toffeesuklaat. Aiemmista pienistä moitteistani huolimatta nostan kuitenkin tuotteen keskiarvon yläpuolelle. Hedelmäkarkkien, toffeen ja suklaan ystävät pitävät tästä ja täällä ainakin on käsi pystyssä.

Lisäys 3.7.2008: En koskaan laita suklaita jääkaappiin säilöön edes kesähelteillä. Nyt teimme kuitenkin vaimon kanssa kokeilun, jossa laitettiin vuorokaudeksi tällainen levy jääkaappiin kovettumaan. Täytyy sanoa, että tuote toimi mielestäni jopa pienoisena jäätelönkorvikkeena lämpimänä kesäpäivänä, sitä oli mukava rouskutella menemään. "Tieteen" nimissä on kokeiltava kaikenlaista...

Antti M 18.04.2008
Kohtalaisen raikas, hivenen ylimakea ja helposti sotkeva täytesuklaalevy (100g). Jopa jääkaappikylmänä hajosi käsiin lohkoessa sormin paloja irti. Muissakin "tuttifrutti"-tuotteissa on se vika, että ovat tosiaan niin makeita, ettei niitä voi mättää kunnolla (edes tällaista pientä levyä), koska iskee öklötys eikä toisaalta siinä ohessa se suklaa juuri maistu. Ei tästä suosikkia tule mutta ihan kiwa lisä silti valikoimiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset