Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer taloussuklaa 44%
Tuotteen Fazer taloussuklaa 44% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 05.01.2015
Ei ole joulua ilman taloussuklaalla leivottua sacherkakkua... Tänä vuonna siitä tulikin erityisen mehevä, vaikka itse sanonkin. Ja suklaatakin kului vain puoli kiloa :-) En voi mitään sille että taloussuklaa on all-time favourite leivontasuklaista. Vaikka kaakaoprosentti ei ole kummallisempi kuin 44%, se onnistuu kakuissa maistumaan juuri sopivan suklaiselle. Sitä on helppo rouhia, ja se sulaa kiiltäväksi massaksi kuorrutetta varten. Uskomattominta on, että pidän siitä hyvin paljon myös pelkiltään syötynä. Parasta on silkkinen rakenne. Aromi on vähän "töpö", mutta jotenkin herttaisen kaakaoinen, suomalaisen tumma. Okei, ehkä arviossa on vähän nostalgiaa, mutta ansaitsee ehdottomasti neljä pojoa.

Hanna P 02.02.2012
Perinteisen näköistä fazeria, mut tumman suklaisena versiona. Miedon kaakaoinen tuoksu ja hauska: makea mut täyteläisen kaakaoinen makukin. Oikein hyvää on tämäkin, vaikka ei aivan parhaimmistoon ylläkkään. Kait. Nelonen siis arvosanaksi kuitenkin.

Iikka 29.01.2012
Tumma, kaakaoinen, voinen, makea. Tunnusta että tiedän mitä tämä ja luulen että ensi kertaa tätä syön. Positiivinen yllätys, mutta turhan täyteläistä ja raskasta oikeaan herkutteluhetkeen.

Teresa 26.01.2012
Fazerin tumman suklaan palasia. Erittäin kova purutuntuma. Tuoksu hyvin mieto. Maistuu...makealle, kaakaoiselle ja yllättävän maitoiselle kun ulkonäköä ajattelee. Mutta etenkin tuo makeus on jo jopa liikaa. Tätä ei tosiaankaan voi syödä kuin palan tai kaksi. Tulee mieleen jotkut kaakaovanukkaaet, esim. Jacky Makupalan kaakaovanukas, tämä muistuttaa maultaan huomattavassa määrin sitä. Ja vaikka kaakaovanukkaiden suuri ystävä olenkin, ei suklaan kuulu sellaiselta maistua. Ja tämä sokerinen jälkimaku suussa on jo suorastaan ärsyttävä.

Päivi 20.01.2012
Fazerin tumma palanen ja kovaa on. Maku ei ole kitkerä vaan makeaa. Sanat katosi ja en oikein osaa mitään sanoa. Onkohan tää nyt se tilanne, että niin hyvää ettei sanotuksi saa. Odotin kitkeryyttä, mutta sainkin makeutta. Yllätys oli positiivinen.

Satu 19.01.2012
Fazerin tummasuklaalevypalasia, jotka maistuvat leipomiselle. ;) Tätä on ilo syödä keksien seassa, mutta paljaaltaan todella sokerista. Ei tartu kaupan hyllyltä mukaan.

Una 26.05.2010
Sopii sekä sielun ja sydämen lääkkeeksi vaikkapa illalla viimeisenä yhtenä nautintopalana sulaen kielelle, (ennen hampaiden pesua) että herkullisiin SUKLAA-leivonnaisiin...

Jarkko 01.11.2005
Tätä tuotetta on totuttu pitämään pelkästään ruuanlaittoon sopivaksi ja ehkä näin onkin. Suklaa on tummaa ja makeampaa kuin sokeri, mutta kuitenkin ihan kohtuullista, lähes syötävää, ihan siis makeissuklaanakin. Tulipahan testattua.

Susanna K 01.11.2005
Melkein pikimustan väristä tummaa suklaata, joka ulkonäöllään saattaa pettää ostajan, kunnes on maistanut suklaata. Tummassa suklaassa olevaa kitkeryyttä ei ole ollenkaan, vaan maku on pehmeän makea. Todella hyvän makuinen suklaa, joka sopii mainiosti leivontaan ja ihan syöntisuklaaksi! Suosittelen lämpimästi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani