Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer liqueur fills vodka
Tuotteen Fazer liqueur fills vodka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Stombahh 10.02.2013 : Hyvä vodkan maku. Ei ole mitään huonolaatuista vodkaa, kuten Vergiä. Suklaa ei harmiksi maistu juurikaan.

Miia 04.10.2011 : En ole mikään liköörisuklaiden ystävä, mielestäni suklaa pitää nauttia erikseen ja viina erikseen. Näitä sain joskus (arvostelukyvyttömältä) tutulta lahjaksi, mutta pitäähän lahja testata ennen tuomitsemista... Joten... Suklaata ei ole nimeksikään, sen sijaan suun täyttää paksu sokeriplakki, pthui! Likööritäyte maistuu ihan tiukalta viinalta, saman maun olisi saanut, jos olisi Kossunapanderin heittänyt hetuloihin (Kossulle plussaa, että se sentään nousee päähän, tästä ei saa sitäkään iloa). Yök! Yhden konvehdin maistoin, homma jäi siihen ja tuli jaettua tämä rasia enemmän liköörikonvehteja arvostaneiden kesken.

perisoreus 14.02.2011

Susan 11.01.2010 : Koska kyseessä on vodkasuklaa eikä suklaavodka, soisi suklaan myös maistuvan. Ehkä näillä hetkellisesti suklaanhimoa saa huijattua sillä lukeehan pakkauksessa 'Suklaata'. Suuhun jäävä sokeri kuvottaa! Ennemmin ostan pullon vodkaa ensi kerralla.

hippuli 27.10.2008 : Makea ja raikastava viinakonvehti. Ihan mukava kahvi /tee avecina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani