Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer liqueur fills vodka
Tuotteen Fazer liqueur fills vodka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,79 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Saila 05.04.2008
Tuoksu ei paljasta mitään, mutta koska tämä oli alkuperäisessä kääreessään tiedän jo suunnilleen mitä odottaa... Rapsakasta kuoresta plussa. Ei ihan niin pahaa kuin voisi kuvitella, kuitenkin sekä alkoholin että suklaan tuhlausta sotkea niitä keskenään.

Anja 21.03.2008
Hyvää luotettavaa Fazersuklaata jossa täytteenä vodkaa. Sanon sen suoraan: en pidä vodkasta edes suklaaseen käärittynä. Miten olisi viskiversio?

Tytti 21.03.2008
Jännittää, onkohan miten vahvaa ja väkevää? Puraisun seurauksena suuhun luharhtaa jotain nestettä ja hei: kirkas viinahan ei maistu miltään! Siispä ei tämäkään, ainoastaan suklaakonvehdin sisäpinnan sokeri antaa makeutta nesteelle. Tulee mieleen, että ihan kaikkea ei tarttisi kokeilla... juntti-innovaatio, seuraavaksi kossu-konvehti?

Minna Hi 08.03.2008
Sokerinen suklaa, vodkan pöllähdys oli kyllä aistittavissa. En pidä näistä sokerisisuksisista täytesuklaista, menevät korkeintaan joulun aikaan. Nämä eivät silloinkaan. Sokeri rouskui ikävästi hampaissa.

Päivi 05.03.2008
Hyvin suuret ennakkoluulot jo valmiiksi. Minen ymmärrä mitä varten suklaat pitää pilata alkoholilla. Tuoksuu liköörikohvehtilta. Kauhistuttaa jo koko suuhun pistäminenkin. Tuttu liköörikohventisuklaan maku. Hyiiiih, viinaa. Kamala maku. Polttelee rintakehässä. Jälkimaku pelkästään viinainen. Missä se suklaa nyt sit onkaan. Tekee mieli pestä suu perusteellisesti.

Jarkko 28.02.2008
Hyi, hyi ja vielä muutaman kerran hyi. Karmea viinan maku ja kova mikälie keksipohja. Oliko tässä jossain suklaatakin? Suklaa ei maistu yhtään, ainoastaan viina. Ehdottomasti pahimpia alkoholisuklaita, joita olen suuhuni pistänyt.

Sanna K 28.02.2008
Tummaa suklaata jonka sisällä ilmeisesti vodkaa. Alkoholin maku on melko voimakas tässä konvehdissa mutta eipä se haittaa jos ei innostu pussillista syömään kerralla. Perinteinen liköörikonvehdin sokerikerros ei maistu niin selvästi kun joissain muissa vastaavissa, liekö tuo vodka sitten joka sulattaa sen ja tappaa vähän suklaankin maun.

Tapani H 28.02.2008
"Viinakarkki", näitä tulee syötyä jouluna paremman puutteessa. Tumma suklaa ja paksu sokerikerros, suklaan maku peittyy aika tehokkaasti runsaan sokerin ja viinan maun alle.

Janne J 28.02.2008
Helsinki-Vantaan lentoasemalta tuli ostettua tällainen harvinaisempi Fazer-konvehtirasia. Pakkaus on tyylikäs ja kohvehdit myös kääräisty varsin edustavaan kääreeseen. Muodoltaan kohvehdit ovat perinteistä liköörikohvehtiformaattia. Tuoksu henkii laadukkuutta. Pintasuklaa on varsin asiallisen oloista, mutta ohuena se liukenee nopeasti suussa ja päävastuun makuelämyksestä ottavat sokeri ja vodka. Alkoholi puraisee sopivasti ja jopa lämmittää hieman matkalla mahaan, vaikka prosentteja siinä on vain 4,7. Kun on pari syönyt, niin olo tuntuu hieman tyhjältä, ihan kuin jotain puuttuisi. Enemmän suklaata? Tummempaa suklaata? Tiukempaa viinaa? Vähemmän sokeria? Loppujen lopuksi kyseessä on kuitenkin ihan hyvä kompromissi, joka miellyttänee melko laajaa asiakaskuntaa, jopa niitä jotka eivät tämän tyyppisistä tuotteista yleensä perusta.

Susanna K 28.02.2008
Tummaa suklaata jonka sisältä paljastuu veret seisauttava, tajunnan räjäyttävä viinalikööritäyte. Loppuhuipennukseksi suuhun jää pyörimään sokeripalleroita. Kun en ole koskaan pitänyt liköörikarkeista, en pidä niistä edelleenkään.

Kaarina 28.02.2008
Suklaa pinnalla hyvää mutta kun liköörikonvehdit ei kiinnosta.

Antti H 28.02.2008
Ulkonäkö viittaa vahvasti liköörikonvehtiin ja jo se laskee pisteitä. Puraistessa oletus osoittautuu oikeaksi, sisällä vain taitaa olla raakaa alkoholia. En ymmärrä miksi joku näitä vapaaehtoisesti söisi.

Satu 28.02.2008
Juu, ei kiitos. Jos kaipaisin alkoholia, osaisin nauttia sen myös pullosta. Alkoipa ärsyttämään.

Kai 28.02.2008
Liköörikonvehti. Tumma suklaa päällä ja sisällä tietysti jotain sokerista "likööriä". Maku on mukavan mieto eikä jätä pistävää jälkimakua kuten voisi kuvitella. Yllättävän hyvä. Kuori voisi olla nopeammin sulavaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani