Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer maitosuklaa (Sininen) yksittäiskääritty
Tuotteen Karl Fazer maitosuklaa (Sininen) yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,87 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

herkuttelija 08.01.2015 : Kuuluu jouluherkkuihin. Normi sinistä kivasti sopivalla kuorrutuksella. Hajoaa näin jotenkin mukavemmin suuhun. Onko aika sitten kullannut muistot, mutta muistaisin, että tuo kuorrutus olisi ennen ollut vähän eri makuista kuin muu konvehti. Ehkä vaaleampaa suklaata? No, voin muistaa väärin. Vallan mainioita silti.

Joona 21.12.2014 : Ei ennakkoluuloja Fazeria kohtaan- herkullista makeaa suussasulavaa maitosuklaata.

nenya 10.01.2014 : Maku leviää välittömästi kun asettaa kielelle. Ihana maitosuklaa, jossa on melkein karamellimäinen rakenne. Todella herkullista ja täyttävää! Ei tästä voi muuta sanoa, toimii yhtä hyvin pienempinä konvehteina kuin levyinäkin!

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Kärsii kulumisesta... Mutta maku ei miksikään muutu.

mia 27.05.2012 : Hyvää perus fazeria. Sopivan makeata ei ylimakeaa ja maitomainen jälkimaku, josta tunnistaa fazerin.

Miia 01.04.2012 : Klassikkosuklaata erilliskäärittyinä konvehteina. Näitä tulee natusteltua jouluna. Suklaata on kahdessa kerroksessa, ensin ohuempi päälikerros ja sisällä kiinteä suklaasydän, molemmat samaa Fazerin Sinistä. Kaksikerroksisuus tekee erityisesti pureskelusta miellyttävää, suutuntuma on erinomainen. Ja maku... Moniulotteinen, pehmeän maitoisa, aromikas, yksinkertaisesti herkullinen... Toimii erinomaisesti ilman mitään extroja sotkemassa makua. Haluaisin antaa tälle täydet pisteet, mutta jotain pienenpientä jää silti puuttumaan, joten siksi 4 tähteä, mikä sekin on loistava suoritus.

Annika 22.03.2012 : Paljon paremman makuista kuin levyversio täytyy myöntää. Oi, jos tämä maku olisi siinä levyssäkin niin söisin paljon enemmän fazerin sinistä. En ole koskaan ymmärtänyt fazerin sinisen hehkutusta, mutta tämä taas on aivan ihanaa.

Chi 20.12.2011 : Kerrankin sellainen Sininen, josta minä pidän. Joulunaikaan sopiva, tunnelmallinen ja arvokkaan näköinen konvehti, josta herää lapsuusmuistoja. Maku on hyvä, tässä muodossa parempi kuin levyversiolla eikä konvehti kärsi samanlaisesta jälkimausta kuin levy.

Nalle 26.09.2011 : Fazerin sininen parhaassa muodossaan. Menee jo nykyisin Geishankin ohi, ja olen ihan onnessani ravintolassa jos saan laskun kanssa tällaisen. Kahvin kanssa lyömätön, jos haluaa jotain pientä.

Spiral 27.02.2011

JK 19.12.2010

Mellu 05.08.2009

Michigo90 28.02.2009 : Näitä tulee syötyä joulun aikoihin vaikka kuinka paljo, hyvän makusia. Mulla on usein tapana syödä ensin varovasti kuori ja sitte lopuksi täyte.

suklaahirviö 23.01.2008 : Fazerin Sininen ei muutenkaan kuulu suosikkeihini, joten enpä voi tälle konvehtimuotoisellekaan antaa ykköstä enempää. Levyssä, suhteellisen ohuina paloina, Sininen vielä menee mutta konvehtina se ei minusta toimi. Liian paksu palanen.
Minusta Fazerin Sinisestä ei olisi kannattanut tehdä konvehtia. Ostaako näitä oikeasti kukaan? Minulle Sininen on sellainen "arkisuklaa", joka tulee syödyksi - JOS tulee! - juuri levymuodossa. Nykyisin tehdään ihan liikaa näitä uusimuotoisia tuotteita vanhoista jutuista.

Yam-Yam 23.01.2008 : Hieman tuhdimpaa kuin levyversio. Joskus tulee vedettyä liikaa. Ehkä jouluna sopii muttei muulloin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani