Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fami minibites
Tuotteen Fazer fami minibites valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,87 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Timo H 07.10.2010
Suurena annoksena famin täyteläinen pähkinätryffeli voisi alkaa tökkiä, joten minibites on oiva lisä Fazerin tuoteperheeseen. Mukavan pähkinäinen täyte sulaa suussa ja kuorrutteen asteen verran tummempi suklaa estää kokonaisuutta taipumasta äkkimakean puolelle. Osaset loksahtavat kohdalleen!

Kaisa 13.02.2008
Karlin vannoutuneena ystävänä tutustuin mielihyvin tähän kuukauden tuotteeseen. Annoskoko tryffelinomaiselle herkkupalalle on sopiva, täyte pehmeää kuin ilma, soljuu kielellä ja jättää mukavan muiskauksen kitalakeen. Tummahko pinta johdattelee täytteeseen hyvin. Ihana päätös aterialle jos vain muistaa tyytyä palaan kahteen.

Elise P 03.02.2008
Tuttu, pehmeä, risahtava koostumus. Liian makea, sulaa suuhun, aavistus mokkaa. Pitäisi syödä kylmänä.

Kati 03.02.2008
Kreemiä, apua! En ole koskaan ymmärtänyt, miksi kukaan haluaisi syödä voin ja sokerin sekoitusta. Siltä tämä maistuu. Muutama pieni krispi ei pelasta kokonaisuutta über-ällöttävyydeltä.

Milla 03.02.2008
Palat ovat liimautuneet ja liiskaantuneet toisiinsa pussissa, mikä ei ihan hirveästi nosta tuotteen pisteitä. Jälkimaku on ällörasvainen, itse asiassa koko tuotteen haju, maku ja olotila tuntuvat kovin rasvaisilta,eikä tuotteesta jää kovin laadukas mielikuva. Maussa aavistus pähkinää, rapeus täytteessää pelastaa alimmalta pistemäärältä.

Salla Elina Salo 03.02.2008
Epämääräisen näköinen pikkupötkylä. Tumman suklaan tuoksu. Rasvainen olo suussa, kuin rasahtelevaa voita söisi. En söisi uudestaan, enkä omalla rahalla ostaisi. Hyvin rasvainen jälkimaku, suklaata en juurikaan huomannut.

Meeri 03.02.2008
Suklaan paloissa maistuu liian vahvasti tumma suklaa ja tryffeli on sisältä löysähköä. Näitä pitäisi ehdottomasti syödä jääkaappikylmänä. Parasta tuotteessa ovat tryffelin sisältämät rouheet. Tuote voisi toimia paremmin maitosuklaapäällyksellä..?

Jarkko 25.01.2008
Fami ei patukkana ole yhtään minun mieleen, mutta kas yllätystä, tällaisina pieninä palasina eivät olekaan lainkaan hullumpia. Pähkinä rouskuu hieman voimaisen täytteen seassa melkoisesti, mutta ihan positiivisessa mielessä. Tässä tuotteessa voi todellakin puhua jo suuremman luokan yllätyksestä odotuksiini nähden. Suklaa on tummahkoa, mutta sekin oikeastaan ihan sopivasti. Voimaisesta rakenteesta suurimmat miinukset.

Antti H 25.01.2008
Mukavan pehmeä täyte, mutta pinnan suklaa voisi olla vaaleampaa. Täytteestä tulee mieleen Pigall (parasta mitä on), mutta pintasuklaa verottaa pisteitä. Kelpaa makeannälän tappajaksi.

Satu 25.01.2008
Tummia pötkylöitä, jotka luvalla sanoen ovat joko todella helposti hajoavia tai sitten joutuneet rankemman puoleiseen käsittelyyn. Lyhyesti sanottuna eivät houkuttele. Tumma kuori on ohkainen ja loksahtaa helposti puraistessa. Sisällä on vaaleamman ruskeaa pehmeän ilmavaa täytettä ja jotain raksuvaa. Maku on kaakaoinen ja tasapainoinen - ei lainkaan liian makea.

Päivi 25.01.2008
Tummaa suklaata, mutta hyvää. Tunnistin maun. Pehmeänmakuinen. Tämä ihan sulaa suussa. Jälkimaku suklainen.

Hannu K 25.01.2008
Hieman liian makea minun makuun sekä maku katoaa aika nopeasti suusta.

Susanna K 25.01.2008
Ryytyneen näköinen suklaapala mutta ei anneta sen hämätä...tuoksu hieman hedelmäinen. Maun suhteen jokseenkin mauton mitä en ikinä olisi kuvitellut tunnistettuani tämän famipalaksi. Tuttu muheva pehmeys ja ratiseva sisus mutta iso pettymys.

Janne J 25.01.2008
Tämä taitaa olla Famin pussiversio, jota olenkinkin jo kaupassa katsellut "sillä silmällä". Palaset ovat sen verran pieniä, että suuhun täytyy pistää useampi palanen, että kokonaiselämys alkaa vastata patukkaa. Hienoinen miinus siitä. Muuten tämä toimii siinä missä patukkakin ja kilohintakin lienee hieman edullisempi.

Sanna K 25.01.2008
Vähän normaalista poikkeava pätkiksen näköinen suklaapala, jonka pinnalla ohut tumman suklaan kerros ja alla vaaleampo kreemitäyte. Täytteessä on jotain rapeaa ja se on todella pehmeää ja makeaa. Herkullinen kokonaisuus vaikka paljon en voisi makeuden takia syödä. Ulkonäöstä vähän miinusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani