Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fasupala original
Tuotteen Fazer fasupala original valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,76 ja löytyy top 100 -listan sijalta 70. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 23.01.2012
Kaipa tälle tuotteelle on kolme tähteä annettava. Kovin on vohvelinen, ja näitä menee helposti putkessa mättöfilliksellä koko pussi... Yhdessä palassa on kuitenkin yllättävän paljon kaloreita verrattuna siihen kuinka nopeasti sen narskuttaa. Suklaata saisi olla minun makuuni vähän enemmään. Täyte ja vohveli itsessään ovat kuitenkin hyvän makuisia.

Hanna P 04.11.2011
Vaikka yleensä en vohvelisista tuotteista juurikaan välitä, on tämä klassikko vaan niin hyvää. Palan koko on sopiva ja hyvää sekä pehmeää maitosuklaata on päällä kyllin. Täytteen vaniljan ja suklaan sekä vohvelin määrät ovat sopivat, mikään ei dominoi ja ei kyllä hyvältä maistuisi, jos niin tekisi. Vaan hyvä näin, näihin tulee himo!

Iikka 27.10.2011
Luultavasti kaikkien aikojen syödyin suklaakeksini, vaikka onkin ollut markkinoilla vähemmän aikaa kuin monet muut. Nimenvaihdosta huolimatta suosikkejani. Hilpeä makeus, addiktoiva koostumus. Pidän suklaakekseistä ylipäänsä ja tästä todella paljon. BTW. Paketissa seisoo: "Alkuperäinen resepti, alkuperäinen maku ". Tarkoittaako alkuperäisyys tässä fani- vai fasupalaa?

Hanna P 26.10.2011
Vaikka yleensä en vohvelisista tuotteista juurikaan välitä, on tämä klassikko vaan niin hyvää! Palan koko on sopiva ja hyvää sekä pehmeänmakuista maitosuklaata on kyllin. Täytteen vaniljan, suklaan sekä vohvelin määrät ovat sopivat, mikään ei dominoi ja ei kyllä hyvältä maistuisi jos niin tekisi. Vaan hyvä näin, näihin tulee himo!

Anja 30.05.2008
Rapea keksitäyte, mietoa, vaaleaa maitosuklaata. Hyvä yhdistelmä, sopiva määrä keksiä, täytettä ja suklaakuorrutusta.

Henriikka 30.05.2008
Mukavan pehmoinen suussa ja tuntuu, että sulaa suuhun. Kun ottaa yhden, niin tekee jo mieli toista. Erinomainen pieni makea kahvin kanssa. Täyte kaipaisi jotain särmää, jotain millä se erottuisi muista ja päälysuklaatakin voisi olla hieman reilummin. Itse kummiskin ostan näitä usein, koska nämä ovat jokaisen makuun. Varsinkin perheen pienempien. Maku jää suuhun viipymään ja muistuttaa vielä hetkenkin päästä menneestä herkutteluhetkestä. Arvosanaksi annan 3. Vaikka kovasti näistä pidinkin, niin olen ehkä jo päässyt tuotteeseen kyllästymään ja se ei ollut enää kovin suuri makuelämys. Jos tuote olisi minulle tuntemattomampi, niin olisi varmaan irronnut vielä yksi piste lisää.

Kaisa 08.05.2008
Pehmeä tofee, kreemimäinen, pähkinään vivahtava maku. Pintasuklaa sopivan ohut, imelähkö, mutta suklaa sekoittuu ihanasti vohveliin.

Tuula 08.05.2008
Lempeän makea herkku. Varsin perusmakuinen, lievää pähkinä / nougat makua, suklaan maku tuntuu vain lievänä.

Meeri 08.05.2008
Paras fanipaloista ja kahvipöydän ehdoton kestosuosikki. Ihmettelen kuitenkin, missä se pakkauksessa mainittu toffeen maku oikein piilee, koska näitä tulee väkisinkin verrattua Suffeleihin, joissa puolestaan on toffeeta ihan oikeesti.

Salla Elina Salo 13.04.2008
Toffeista, suklaista ja maistuvaa vohvelisuklaata. Melko makeaa. Auttamatta tulen verranneeksi tätä Kismetiin, jossa on samanlaiset ainekset ohuemmassa muodossa. Tässä suklaa häviää vohvelin kuoppiin, kun Kismetissä suklaata on selvästi yhtenä kerroksena vohvelin päällä. Keskinkertainen vohvelisuklaapala, suklaata voisi olla hieman lisää.

Milla 13.04.2008
Fanipalojen muoto ja koko ovat miellyttävät, yksi tai kaksi haukkua per vohveli riittää. Samoin se, että nämä tulevat pussissa rasian sijaan edesauttaa käden eksymistä vohvelipalojen sekaan uudemman kerran, ymmärrän jos joku kokee nämä addiktoiviksi! Mieto, toffeinen tuoksu. Hyvä koostumus, jossa vohveli ja täytteet täydentävät toisiaan. Karamellitoffee on liian makea minun makuuni, mutta tämä on ehdottomasti Fanipaloista paras. Tuote tuntuu laadukkaalta, vaniljaa on käytetty reilusti, muttei liikaa. Jos täyte olisi täyteläisempi, tummempi, tämä voisi olla vielä parempi.

Elina 13.04.2008
Neutraalin tuoksuinen pala, jännittää mitä tuleman pitää, vaikka olenhan tietysti näitä ennenkin maistanut. Ihana perusmaku, tuttu ja turvallinen. Makua on sopivasti, se on miellyttävä, kun ei ole liian hallitseva. Pieni voimaisuus ei haittaa ollenkaan, se lisää vain täyteläisyyden tunnetta. Helposti menisi pussillinen!

Minna Hi 04.04.2008
Tuoksu muikean toffeinen. Vesi herahtaa kielelle. Maku on vaniljainen ja mieto. Rapisee mukavasti ja sulaa nopeasti suussa. Helppo syötävä, näitä menee helposti huomaamatta vaikka kuinka monta.

Kai 04.04.2008
Perushyvä, tavallisen makuinen fanipala. Maistuu samalle kuin tuplasuklaa. Toffee ei erottunut juurikaan maussa vaikka sitä tässä fanipalassa pitäisi olla?

Sanna K 04.04.2008
Perinteinen fanipala ei jätä kylmäksi, suklaata ja vohvelia sopivassa suhteessa ja makua reippaasti. Toffee maistuu melko miedosti, sitä olisi voinut olla enemmänkin. Kuitenkin yksi parhaista fanipala-mauista ja ainakin se varma vaihtoehto jos ei osaa päättää mitä haluaa ostaa!

Saila 04.04.2008
Herkullisen rapea, suklainen ja toffeinen. Häivähdys valkosuklaatakin kenties? Äkkimakea kylläkin, mutta kahvikupin seuralaisena tämä olisi lyömätön ja melko varmasti pussi tyhjenisi hyvää vauhtia!

Jarkko 28.03.2008
Vohvelisuklaita ei koskaan pidä mennä imeskelemään, joten hampaat töihin vain. Fanipalat ovat vastaantulleista vohvelisuklaista ehdottomasti juuri niitä minun makuun parhaiten sopivia. Jos jotain negatiivista oikein kaivamalla kaivaa tästä, niin suklaata voisi tietysti suklaanystävälle olla hieman paksumminkin, mutta tällaisenakin menee sujuvasti.

Satu 27.03.2008
Se perinteinen (ja mielestäni ainoa oikea) Fanipala. Herkullinen suklaan ja vohvelin yhdistelmä, joka vaatii pureskelua koostumuksen silti pysyessä miellyttävänä. Palanen on juuri sopivan kokoinen kerralla suuhun heitettäväksi. Lienee tarpeetonta mainita, että olen näiden suurkuluttaja.

Antti H 27.03.2008
Puraistessa suuhun leviää mukava vaniljan ja suklaan makujen yhdistelmä. Pehmeän koostumuksen ja miellyttävän maun ansioista näitä voisi syödä pussillisen huomaamattaan.

Susanna K 27.03.2008
Perusfanipala jossa maistuu vohveli ja maitosuklaa. Suklaa on hivenen täyteläinen mutta ei tarpeeksi jotta antaisi sopivan muhevuuden vohvelille. Ihan ok perusmaku.

Päivi 27.03.2008
Ihanaa Fanipalaa. Tuoksuu suklaalle. Rapeaa vohveli ja sulavaa suklaata. Vaniljan maku tulee myös esille kaakaon lisäksi.

Janne J 27.03.2008
Vaaleahkoa suklaata, keskimakea. Ei tee erityistä vaikutusta, mutta kyllä näitä epähuomiossa menisi puoli pussillista, etenkin kahvin tai teen kaverina.

Antti K 27.03.2008
Maistuu Fanilta ja on aika hyvää.Maku ei yllätä eikä pitäisikään, hyvä jälkimaku plussaa. Liian vähän suklaata!

Kaarina 27.03.2008
Suklaan maku mieto, mutta täyte, jossa on sopivasti raikkautta, tuokin suklaan maun sopivasti esiin. Maistelukappaleessa keksi oli kovahko, siis ei rapea ja syöminen onnistui parhaiten halkaisemalla pala. Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut kokonaisuus.

Antti M 21.01.2008
Lievästi toffeista vohvelipalaa pussissa. Alkuperäinen keksi, joka pieksee kaikki muut vastaavat; vain alkuperäinen Suffeli-patukka on jotain vielä parempaa mutta Fanipala on hyvin suffelimaista ja helppoa syötävää kuitenkin, joten tämä pussukka tulee kiskottua yleensä kokonaan - ettei vaan muille jää...;-)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani