Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer salmiakkitäytesuklaa yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer salmiakkitäytesuklaa yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Tiina 02.12.2011 : Ihana makuyhdistelmä. Ei ole liian makea, kun siinä on salmiakkia.

Nalle 26.11.2009 : Viime jouluna maistoin yhden, eikä toista tehnyt mieli. Tässäkin salmiakin maku turhan voimakas. Sovitaanko niin, että salmiakki salmiakkina ja suklaa suklaana? Toisaalta yhdistelmä laku & suklaa toimii loistavasti...

Miffy 30.03.2009

Michigo90 27.02.2009 : Tätä suklaata rakastan! Aivan huippuhyvää, sekä täyte että kuori maistuvat makealta ja ihanalta, kymppi kymppi kymppi! :)

Sindy 12.02.2009 : Tykkäsin. Pidän levyversiosta, mutta tämä oli vielä ehkä himpun verran parempaa näin konvehtina. On enemmän salmiakkia, mutta silti reilusti suklaatakin.

sdkajd 05.01.2008 : Enemmän suklaata, vähemmän salmiakkia

tinykangaroo 04.01.2008 : Tykkäsin levyversiosta. Ja tykkään tästäkin! On muuten ihan älyttömän hyvää. Minusta juuri suklaa ja salmiakki sopii yhteen, syön sitä muutenkin aina ellen osta tätä salmiakkisuklaata. Fazerin tuotteet on yleensä kaikki olleet onnistuneet, ja niin kyllä tämäkin. Ainoa harmi, että jää koukkuun helposti..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani