Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer salmiakkitäytesuklaa yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer salmiakkitäytesuklaa yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 28.01.2011
Etukäteisajatus tästä tuotteesta oli aika epäilevä, voiko suklaa pilata hyvän salmiakin tai onko valittu huonoa salmiakkia pilaamaan hyvää suklaata? Puna-musta-valkoisiin kääreisiin miehisesti pakatut konvehdit kuitenkin pääsevät yllättämän harmonisella kokonaisuudella. Molemmat maistuvat ja korostavat toistensa makua. Salmiakkikin on suomalaista salmiakkia eikä jotain aniksella ryyditettyä lakritsaa.

Antti M 12.12.2008
Mainio twist-kääritty maitosuklaakonvehti, jossa suolaista salmiakkitäytettä sisuksissa. Tämä ei pärjää aivan levymuodossa myytävään versioon mutta ohuemmasta kuoresta huolimatta kokonaisuus on mainio - ei kuitenkaan täyden vitosen arvoinen aivan. Paremmaksi tämän tosiaan saisi hieman suklaan ja salmiakin suhdetta muuttamalla eli paksumpi suklaakerros teksi terää ehdottomasti; kummasti kyllä hupenevat parempiin suihin näinkin. Onneksi myyntipakkaus on kohtalaisen riittoisa.

Antti K 04.01.2008
Napparin rohkeasti pari papanaa suuhun ja järkytyin...suklaa kuori olikin todella hämäystä, tämä on joku salmiakille maistuva lakritsi jonka päällä on tosiaan niin ohut kuori suklaata että tämä on jo rikos, ei minusta suklaata tai se ei ainakaan maistu.

Jarkko 20.12.2007
Maitosuklaakonvehti tuoksuu ihan selkeästi salmiakille ja kun konvehdin puraisee rikki, salmiakkitahna leviää suuhun kulovalkean lailla. Muistini mukaan pidin tästä levyversionakin ja tämä konvehtiversio on ihan nappisuoritus levyn jatko-osana. Tässä salmiakki-maitosuklaayhdistelmässä on vaan sitä jotain! Koska en ole nähnyt näitä myytävän omissa rasioissa, voin vain vinkata, että näitä myydään ainakin videovuokraamoissa, joiden karkkivalikoima on monestikin ollut makuuni.

Susanna K 20.12.2007
Suklaa tuoksuu vahvasti salmiakille ennekuin suu edes tavoittaa suklaan. Tuttu maku ja tunnistan välittömästi Fazerin salmiakkimaitosuklaaksi. Valitettavasti tämä ei toiminut minulle levymuodossa eikä tässä ns. konvehtimuodossa. Pidetään suklaa suklaana ja salmiakit erikseen, kiitos.

Antti H 20.12.2007
Maitosuklaakonvehti joka tuoksuu salmiakille? En usko hajuaistiani ja puraisen konvehdista palasen. Salmiakin maku täyttää suun. Tässä konvehdissa on kaksi hyvää asiaa; salmiakki ja suklaa, ne eivät valitettavasti sovi yhteen.

Satu 20.12.2007
Fazer-Salmiakki-konvehti. Mmmm. tai pitäisikö sanoa Fff... Olen tainnut jo aiemmin levyversiota kehaista ja mites tämä siitä kovin huonommaksi jäis. Itseasiassa itse suklaan maku pääsee näin konvehti-muodossa ehkä enemmän esille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani