Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Palle Kuling mjölkchoklad
Tuotteen Fazer Palle Kuling mjölkchoklad valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 12.12.2015
25-grammainen, vain länsinaapurissa myytävä suklaapatukka lapsille. Kääreitä on sekä sinistä että punaista, ja kääreessä on minulle tuntematon pelikaani-sarjishahmo. Wikistä opin että tämä ei varsinaisesti olekaan sarjislintu, vaan ilmeisesti ihan Fazerin lastentuotteilleen kehittämä hahmo.

Patukan sisältä löytyy 8 neliönmuotoista koristelematonta maitosuklaapalaa. Maitosuklaa ei suinkaan ole fasun blöötä, vaan tämä on ruotsissa valmistettua, huomattavasti makeamman, vaaleamman ja halvemman tuntuista sorttia. Rakenne on hieman sokerisen hileinen. 25g kerralla saa jo lähes makeusöverit aikaan, joten jätän jatkossa nämä mielelläni naapurimaan peppipitkätossuille.

Antti K 26.01.2008
Ohutta ja pehmeää, tämä on ihan kivanmakuista, kuori, nimi, palat ja koko antaa olettaa että tehty lapsille, mutta niin on kinderitkin ja suurta herkkua. Aiheesta ikä ja suklaa vois kirjoittaa romaanin, kelle kohderyhmälle mikäkin suklaa on kohdistettu ja miksi? Mitä eroja niissä mauissa on?

Jarkko 05.01.2008
Minilevyn kääressä lukee Fazer ja suomenkielisiä sanoja, mutta kaikki muu tässä viittaa kyllä Svea-mamman kotimaahan: koko, nimi ja käärehahmon puvun väritys. Kun valmistusmaakin on Ruotsi, niin onkohan tämä kuitenkin enemmän Cloettan kuin Fazerin tekosia? Epäilykseni on vahva... Pienet 25g levyt on selvästi suunnattu lapsille. Onneksi minusta löytyy lapsenmielisyyttä sen verran, että saan oikeutetusti tätäkin maistaa. Levy on sen muotoinen, että tämä olisi vissiin tarkoitus tunkea suuhun kokonaisena, koska tästä ei ainakaan mitenkään hallitusti saa palasta taitettua, ei ole saumoja nääs. Suklaan koostumus on melko rakeinen ja maku aavistuksen toffeinen. Odotin ehkä enemmän makeutta, mutta sitä onkin ihan sopivasti. Siedettävä? Joo. Syötävä? Joo. Jäänkö kaipaamaan, jos en ikinä enää näkisi tällaista? En varmasti.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani