Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer Marianne maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer Marianne maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 60. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 07.06.2016 (Jäsenprofiili)
Fazerin tuttua sinistä kera pienen pienen valkoisen piparminttukarkkirouheen. Sininen on kyllä erittäin maistuvaa suklaata, mutta jotenkin tuo mintturouhe antaa siihen vähän luotaantyöntävän tuoksun ja sivumaun, ei kovin voimakkaan mutta kuitenkin. Ehdottomasti valitsisin perusversion jos saisin valita sen ja tämän välillä... En myöskään tykkää hampaisiin tarttuvasta sokerirouheesta, vaikka maku ei liian minttuinen siinä olekaan. Kolmosen voisi aika lähelle antaa, mutta tämän mallisia suklaita on kyllä muilla valmistajilla parempiakin, joten kallistun kakkoseen.

Annamari 14.02.2016 (Jäsenprofiili)
Perinteinen muoto! Tuoksu on vain hennosti piparminttuinen. Samaan aikaan verrokkina minulla on Fazer Marianne yksittäiskääritty konvehti. Tuoksu niissä on ihan sama. Suklaan joukossa on piparmintun makuista rouhetta. Mintun ja suklaan maku on toimiva kombo ja tämäntapaisesta yhdistelmästä pidän. Ja rouskuvasta suutuntumasta plussaa! Itse suklaa maistuu yllättävän vähän perinteiselle fazerin siniselle, mutta hyvälle kuitenkin. Mielestäni tämä (kuten myös yksittäiskääritty suklaa) ovat onnistuneita tuotteita ja minun makuuni. Eroja niissä ei mielestäni ole vaan massa on ihan samaa. Täysiin pisteisiin en kuitenkaan helly, koska tämä on niin perustavaraa kuin vaan olla voi.

Kirsi I 27.01.2011 (Jäsenprofiili)
Mieluummin Marianne Mariannena ja Fazerin sininen Fazerin sinisenä. Piparmintun raikkaus haalistuu ja maitosuklaa tuntuu tunkkaiselta. Ehkä odotin liikaa mariannemaisuutta.

Vappu 29.11.2009 (Jäsenprofiili)
Täydet pisteet ansaitsevaa Fazerin sinistä ja hienojakoista mariannekarkkien kuoriruohetta levymuodossa. Ihana maitosuklaan ja piparmintun yhdistelmä! Mintturouheen koostumus on tarpeeksi hienojakoinen, eli kovat murut eivät riko ikeniä. Tämä on ollut pitkään tauolla syömissäni suklaissa, jotenkin vaan unohtunut, mutta täytyypä jälleen ruveta harrastamaan tuotetta!

Reeta 26.06.2008 (Jäsenprofiili)
Hienosti on Mariannen minttuinen maku tähän levyyn vangittu. Yksi iso ongelma tässä kuitenkin on koostumus. Minttuhiput on välillä aika teräviäkin pureskeltavia, jolloin ikenet kärsii aika pahasti. Siksi en voi antaa täysiä pisteitä.

Kaisa 14.02.2008 (Jäsenprofiili)
Jo menettelle : pala sulaa kielellä sopivaan tahtiin, minttu jää mukavasti jälkimakuna. Rakenne varsin kiva, vaikka mariannen pereinteinen järjetys mintusta suklaaseen tässä järkkyy ja vanhan on näin opittava uusia tapoja.

Salla M 08.02.2008 (Jäsenprofiili)
Fazer Sininen Marianne: Rapisee hampaissa mukavasti, tuntuu että jotain on suussa...Sulaa kielelle sopivaan tahtiin, maku hyväilee ja leviää pitkin kitalakea. Aito mansikki-maitopohja. "Mummon suklaata", voi olla kaapissa iäisyyksiä eikä maku muutu.

Salla Elina Salo 15.09.2007 (Jäsenprofiili)
Maku vastaa täysin sitä, mitä tämän pitäisikin olla: maitosuklaata, johon on siroteltu Marianne-karkkien murusia. Suklaa sinänsä on maukasta Fazer-laatua, mutten tästä piparminttulisästä innostu yhtään. Nautintoa pilaa myös hampaiden päälle kerääntyvä tahmea minttukarkkikerros.

Satu 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Vitsi, tämä on hyvää! Suklaa on täydellistä sekä maultaan, että koostumukseltaan. Minttucrisp-palat sopivat suklaaseen kuin nappi otsaan. Tätä ostetaan seuraavalla kauppareissulla.

Susanna K 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Kaukaa tuoksuu Marianne-karkki. Huippuihanaa! Marianne-karkki ja suklaa yhdistelmänä toimii todella hyvin. Voisin syödä koko levyn kertaheitolla!

Mika 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Taattua maitosuklaata yhdistettynä minttuun. Kiva, napsakka koostumus.

Kirsi T 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Suklaa ja minttu sopivat hyvin yhteen, varsinkin kun minttu on krispin muodossa. Suklaa tuttua Fazeria. Uusi onnistunut tuotekehitelty maku.

Antti H 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Kohtuu hyvää maitosuklaata ryyditettynä Marianne-rouheella. Fazerin suklaista parasta.

Marjo 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Mintturakeita, hyvä koostumus, raikas. Rakeet ei liian häiritseviä. Tätä voisi syödä enemmänkin. Ihanan paksua. Tästä tulee hyvä mieli.

Jarkko Karhunen 26.08.2005 (Jäsenprofiili)
Suklaan osuus riittävän runsas, jotta krispit eivät häiritse. Piparmintun makuiset muruset ovat liian kovia, kuten Marianne-karkkien pinnallakin. Maku erittäin hyvä, koostumuksesta pikkumiinus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet