Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer verraton visit (350g)
Tuotteen Fazer verraton visit (350g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 02.12.2007
Verrattomia näköjään myydään tänä vuonna kahdessa erilaisessa pakkauksessa. Pakkausten lisäksi myös sisältö on ihan erilainen näissä rasioissa, joten ollaanpas tarkkana siellä namuhyllyillä! Lisäerona on se, että juuri tässä rasiassa namut on yksittäispakattu kimalteleviin kääreisiin. Makuja on yhteensä neljä ja rasian paino on 350g, mutta tällä mussuttelijalla meni konvehtien lukumäärä ihan ohi ennen kuin oli jo myöhäistä. Joitakin makuja oli kuitenkin selvästi enemmän kuin toisia.

Mustaviinimarja (vähälaktoosinen)
Mustaviinimarjahyytelöllä täytetyt konvehdit maistuvat suklaan osalta melko tummalta, kuten myäs ulkonäkö paljastaa. Marjan maku jää lähes täysin kaakaon maun alle piiloon pilkahtaen vain tilapäisesti kielen päällä. Ei riitävän mielenkiintoinen mihinkään tarkoitukseen ja makusuhteet nurinpäin. 2p

Toffee
Toffee ja maitosuklaa kuuluvat yhteen, siitähän ei voi ollakaan eri mieltä, eikö? Toffee on ilokseni sileää, eikä minkäälaista rakeisuutta ole havaittavissa. Se ei kuitenkaan ola ihan sitä ominta suosikkiani toffeiden joukossa, mutta positiivisena puolena voi mainita juuri sopivan pehmeän koostumuksen. 4p

Vanilja-mokka
Kahvi maistuu selvästi ja päälimmäisenä. Tummahko suklaakuori maistuu myös lievästi, mutta missä tuo luvattu vanilja viipyy? Tämä konvehti saattaa toimia kahvin ystäville paremmin kuin minulle, mutta ei tämä mikään kammotuskaan ole. Ehdottomasti aikuiseen makuun. 3p

Karpalo
Karpaloita ei ole tullut syötyä tuoreena koskaan, joten en osaa verrata tätä sokerista täytettä itse marjan makuun lainkaan. Maitosuklaa ja miedosti marjainen täyte toimivat kuitenkin ihan hyvin yhteen, vaikkakin jäin kaipaamaan lisää makua täytteeseen. 3p

Kunkin maun lukumäärään suhteutettua keskiarvoa ei valitettavasti tullut nyt laskettua “arvioteknisistä syistä”. Makujen saamien arvosanojen keskiarvoksi tulee kuitenkin tasan 3,00, joka on mielestäni sopivan kuuloinen arvosana tälle kokonaisuudelle. Mahtaakohan jokaisessa rasiassa ollakaan juuri samaa määrää kutakin makua? Plussaa tulee paperikääreistä, joiden ansiosta nämä on helppo kipata rasiasta kulhoon olohuoneen pöydälle, josta niitä sitten on helppo popsia suuhunsa käsiään erikoisemmin sotkematta.

Susanna K 02.12.2007
Ihanaa vihdoinkin Fazerilta mielenkiintoisia makuja konvehdeissa joita olenkin odottanut. En tosin ole varma onko näitä makuja ollut aiemmin konvehti muodossa, en ainakaan ole törmännyt tai jos olenkin syönyt niin ei mitään muistikuvaa mutta tässäpä sitä tulee nyt muistin virkistystä sitten :) Rasiassa näyttää olevan neljä erilaista konvehtimakua: musta viinimarja, toffee, vanilja-mokka ja karpalo. Rasia itsessään selkeä ja raikas sekä takakannessa löytyy mitä makuja mikin karamellipaperiväri edustaa.

Musta viinimarja:
Musta viinimarja esittäytyy tumman suklaan päällisellä joka ihan makoisaa, kitkeryyttä ei ollenkaan. Täyte eli musta viinimarja on hieman hyytelömäinen , marjaisa ja sopivan makeahko. Toimii todellakin tumman suklaan yhteydessä ja herättää makuaistit syömään lisää ja nauttimaan viinimarjan mausta.
A : 5

Toffee:
Maitosuklaakonvehti jonka sisällä perustoffeeta, ainakin maun puolesta. Ehkä hieman neutraali konvehti joka tulee vain syötyä ja josta ei pahemmin makuilotulitusta saa irti.
A : 2

Vanilja-mokka:
Toinen tumma suklaa ja täytteenä vanilja-mokka. Alusta loppuun asti tämä konvehti maistuukin kahville. Vaniljan makua en valitettavasti saanut irti ollenkaan. Plussaa kuitenkin kokonaisuudessa maun puolesta ettei jäänyt ärsyttämään suuresti.Kahvikonvehteja syö tietyn määrän max 2 (ainakin omalta kohdaltani ), muuten se alkaa äklöttämään .Jollakin tavalla liiallinen makeus kuitenkin tulee esille tässäkin ja se saa kurkunpään potkimaan..
A : 2

Karpalo:
Maitossuklainen karpalokonvehti. Jo suklaassa itsessään maistuu raikas ja ihanan marjaisa karpalo. Täyte vain hehkuttaa lisää karpalon hyvää makeutta ja itse marjaa. Olen heikkona kaikkiin marjatäytteisiin ja yhtä niistä edustaa tämä karpalo. Maitosuklaa ja karpalo sopii oivasti yksiin tosin myös tummaan suklaaseen sopii karpalo. Yksinkertaisen namia.
A : 5

Rasiassa sopiva määrä kaikkia konvehteja. Tylsistymään ei pääse makujen suhteen sillä jokainen on yksilönään oma ihana makunsa. Tämä konvehtirasia on tervetullut raikkaus Fazerin konvehtiperheeseen ja sitä saa vieläpä ihan edullisestikkin ja kelpaa takuulla myös lahjaksi.Kiitos myös siitä että makuihin on otettu harvemmin käytetty musta viinimarja sekä karpalo :) Keskiarvo 3,5.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani