Leader Vegeway

CAILLER Suklaalevyraadissa

Cailler lait raisins noisettes
Tuotteen Cailler lait raisins noisettes valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cailler -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 08.05.2012
"Cailler" lukee suorakulmion mallisessa maitosuklaan palassa, jonka sisältä pilkottaa selvästi sattumia; olisikohan pähkinärouhetta ja rusinaa näin ihan näköaistin varassa heitettynä. Tuoksuu voimakkaan pähkinäiselle. Maultaan todella makeaa ja sattumia on erittäin runsaasti - ja ne narskuvat hampaissa kivasti. Maku on myös erittäin pähkinäinen ja hieman hedelmäinen. Suklaa pehmentää ja makeuttaa makuja, ja sitoo ne myös oivasti yhteen. Erinomaista, joskin runsaasti syötynä ehkä vähän turhan makeaa - tätä voisi syödä pieninä erinä ja herkkupaloina silloin kun haluaa nautiskella kunnolla!

Kirsi I 27.03.2012
Maitosuklaata, makeita rusinoita ja rapeita pähkinöitä. Herkullisen hedelmäistä ja makeutta enemmän kuin luontaisesti makeissa rusinoissa. Aluksi vaikutti upealta, mutta ylenpalttinen sokerin määrä ainoana makuna suussa - yäk - pudottaa pisteitä.

Jarkko Karhunen 23.03.2012
Maitosuklaata runsailla lisukkeilla. Maku on alkuun vähän daim-tyyppinen, mutta rusinan maut pääsevät melko pian pintaan. Pähkinääkin levyssä on, mutta maltillisesti, sen makua ei huomaa. Tämän suklaan suurin synti on makeus, mutta sekään ei ole kadotuksen arvoista. Miellyttävä mässäilysuklaa joka ansaitse erityisesti kiitosta runsaista lisukkeista.

Iikka 22.03.2012
Näyttäisi olevan rutkasti pähkinää tässä palassa. Mutta se maku! Ensin tulee epäily että tämä on pilaantunutta. Sitten hyökkää sokeri. Jossain vaiheessa hampaissa tuntuu pähkinä, joita aikansa rouskuteltuani löydän niiden maunkin. Onkohan tähän lisätty vielä rusinaa, sillä jotain sellaista olen suullani tuntevinani. Itse asiassa lopulta tämä ei olekaan ollenkaan huono. Jälkimaussa on yhtä sun toista makua. Pähkinää, kaakaota, rusinaa, ja miksei sitä sokeriakin.

Päivi 22.03.2012
Maitosuklaata sattumilla ja näyttäis olevan pähkinöitä ja rusinoita. Juu-u, niin on. Suklaa on makeaa ja sokerista. Eka pala hujahti niin nopeasti, ettei ees kerenny ajatella. Häivähdys rusinoiden makeudesta. Toises palases runsaasti rusinoita. Pähkinää olisin kaivannut enemmän. Vaikka en rusinasuklaista juuri välitä, niin tää oli tosi hyvää.

Hanna P 22.03.2012
Pienehköjä palasia vaaleaa maitosuklaata tekstillä Cailler. Jotain pähkinämäisiä ja rusinanoloisia sattumia. Tuoksu makea. Mukavaa ja makeaa rouskuttelusuklaata. Vaikka ei rusinan ja suklaan yhdistäminen ei lempimakujani olekaan. Varsin mukavaa rouskuteltava, ja olin jo heltyä neloseen vaan ylitsevuotava makeus laskee kuitenkin pisteet kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet