Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet caramel & sea salt milk chocolate
Tuotteen Cachet caramel & sea salt milk chocolate valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 28.08.2017
Maitosuklaata, seassa rouskeita. Rouske tuntuu aluksi kivalta, mutta myöhemmin se tarttuu turhan vahvasti hampaisiin. Maussa erottaa kinuskisen krokantin. Suolaisuus pysyttelee todella maltillisena, mikä on hyvä juttu. Ei todellakaan mitään tajunnanräjäyttävää, mutta ei huonoakaan. Perussuklaata. Lopussa suola maistuu vahvemmin, kun suussa on jäljellä enää hampaan pintaan tarttunut krokantti.

Jenni V 05.01.2016
40-grammainen minilevy, jossa on pientä kovaa karamellikrokanttia 12% ja merisuolahippuja 0,1% makean maitosuklaan joukossa. Palat ovat yksinkertaisia, ohuita ja pieniä, ja suklaa on varsin pehmeää ja rasvaisen oloista. Krokantti kuitenkin pakottaa pureskelemaan suklaan, vaikka suklaan rakenne olisi kyllä ollut ehkä enemmän imeskeltävä. Krokanttia on runsaasti, ja se tarrautuu kiinni hampaisiin. Mausta tulee ensin mieleen hurmaava kinuski- jäätelöpikarin päällä olevat toffeerakeet, myöhemmin kovat werthers-original -voitoffeekarkit. Ilmeisesti siis maussa oli tavoitettu se mitä haluttiinkin, eri asia vaan onko yhdistäminen suolaan ja suklaaseen tasapainossa... Minusta ei. Suolan maku tulee suuhun ajoittain ja vähän liian terävänä, ja suklaa on liian makeaa ja vaaleaa lisukkeisiin nähden. Toimisi ehdottomasti paremmin, jos krokanttia olisi ollut vähän vähemmän... Jo pari palaa tyydytti makeanhimon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset