Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet hazelnut milk chocolate
Tuotteen Cachet hazelnut milk chocolate valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Päivi 05.08.2011
Paloissa pehmeä taittuvuus ja seassa pähkinöitä. Suklaa ja pähkinät on toimiva yhdistelmä. Suklaa on samenttisen pehmeää, makeaa ja pähkinät alkaa rouskua suussa. Tämä suklaa muistuttaa jääsuklaata. Makukokonaisuus on mainio. Pähkinät antaa tosi hyvän lisän tähän makuun. Oikeastaan en löydä tästä mitään moitittavaa. Onnistunut kertakaikkiaan. Namia!

Mona 03.08.2011
Tätä maitosuklaata maistelin usean tumman suklaan jälkeen, ja niiden karvauteen tottuneena saatoin arvioida tämän normaalia makeammaksi ja olla vähän puolueellinen - suuntaan tai toiseen. ;) Joka tapauksessa ihanan tukevan ja "maitomaisen" tuoksuinen suklaa, joka on mukavan pieninä napostelukokoisina paloina. Suklaa tuntuu sulavan suussa nopeasti ja maku on ihanan makea ja kevyt. Seassa olevat pähkinäpalat ovat pieniä ja yllättävän hyvänmakuisia. Jotenkin tämä on todella kotoisa ja turvallinen suklaa.

Iikka 26.07.2011
Kivan makuista, jokseenkin sokerista maitosuklaata. Sisällä on pieniä pähkinän tms palasia. Ei yhtään pöllömpi, vaikka turhan makea.

Hanna P 26.07.2011
Pienehkö, mut paksu palanen maitosuklaata pintaraidoin ja pienin vaalein sattumin. Tuoksu kiehtova ja erikoinen, vaikea kuvailtava. Koostumus pehmeä. Maku sokerinen, mutta sattuvat hyviä ja rouskuvia. Suklaa ei sinänsä kummoisen makuista, mut mutusteltavat sattumat nostavat pisteet kolmeen.

Nina M 10.04.2011
Maitosuklaata rouheen kera. Tuoksu puuttuu täysin. Palakoko todella pieni. Maku tympeä eikä edes rouhe pelasta kokonaisuutta.

Anne M 08.04.2011
Palat suorakaiteen muotoiset kuvioina raidoitus. Tuoksu aavistuksen tunkkainen, hieman pähkinäinen. Maku maitosuklainen, reilusti pähkinää.

Aki 26.03.2011
Maitosuklaata ja pähkinää. Ei mikään uusi keksintö, eikä uusi makuelämys. Ihan toimiva, mutta onhan näitä syöty ennenkin.

Mira 16.03.2011
Parempi versio cachet laitista. Pähkinä antoi kivan maun, tykkäsin kovasti! Makua voisi kyllä jalostaa lisää! Monet pähkinsuklaat maistuvat samankaltaisilta.

Tapani P 03.03.2011
Vaalea suklaa jossa pähkinärouhetta. Tuoksu imelä. Maku mitätön, edes pähkinärouhe ei tuo lisämakua maitoon ja sokeriin. Surkea suoritus.

Erja 28.02.2011
Suklaapalat pienehköjä, mutta niistä näkyi lupaus hyvästä "keskitummasta" maitosuklaasta, jossa pähkinöitä. Ja lupaus piti! Ensipuraisusta loppuun asti ns.suussa sulavaa, hasselpähkinöitä sopivasti. Onnistunut suklaa, just mun makuun. Tätä täytyy saada lisää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset