Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet dark 53%
Tuotteen Cachet dark 53% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 18.08.2011
Aha, prosenttisuklaata. Ei onneksi kovin suuri prosentti, mut silti suklaa näyttää tosi tummalta. Kovaa on kun napsahtelee. Tuoksuu tummalle suklaalle. Jännä sekoitus kitkeryyttä ja makeutta. Kumpikaan ei oikein pääse hallitsevaksi vaan ovat tasapainossa. Sulaa melko hyvin suuhun. Hauskaa leikitellä puoleksi sulanneella palasella suussa poistettujen viisaudenhampaiden ikenien välissä ja makua irtoaa tosi hyvin suklaasta. Suu on ihan suklainen ja kitkerän makea. Ihan hauska makuelämys. Jälkimaku taas tulee hetken päästä ja se on tosi tympeä. Vettä päälle.

Iikka 28.07.2011
Väri ja tuoksu ovat tummia. Koostumus on kasassapysyvän kova ja verkkaasti suussa sulava. Maku ei ole oiken tumman suklaan vaikka ihanan kaakaon maistankin. Lisäksi poikkeuksellisen makea tummaksi suklaaksi. Hyvä ja varsin ruokaisa herkku. Suurta määrää en välttämättä söisi.

Jarkko 27.07.2011
Pieni minilevy tummahkoa, lisukkeetonta suklaata. Suklaata imeskellessä ja samalla tuoteselostetta selaillessa huomaan suureksi yllätyksekseni, että tämä suklaa sisältää soijapapua. Miksi? Enpä muista aiemmin moiseen törmänneeni. En osaa sanoa mitä soijapapu suklaalle tekee, mutta ainakin minulle tulee mielikuva, että nämä eivät kuulu yhteen. Suklaa on samettisen pehmeää, kun se hiljalleen sulaa kielen ja kitalaen välissä. Paksu suklaamassa leviää suuhun tavoittaen kaikki makuhermot. Maku ei ole kitkerä ja vain vähän karvas, mutta siitä puuttuu toisaalta myös kaikki mielenkiinto. Maku on vaan neutraalin kaakaoinen ja jää siksi minusta tylsäksi. On tämä myös hitusen liian makeaa.

Hanna P 25.07.2011
Paksuja mutta pienehköja palasia. Ei-niin-hirvittävän tummaa tummaa suklaata. Koostumus kova. Imeskeltäessä kestää ennen kuin sulaa ja sitten tulee ensin sokerisuus suuhun ja sitten vasta kaakaoisuus. Ei niin tunkkaisen makuista kuin kaikkein tummimmat suklaat. Varsin hyvää tummaksi suklaaksi, jokseenkin persoonatonta kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset