Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet creamy milk chocolate
Tuotteen Cachet creamy milk chocolate valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Päivi 16.08.2011
Helposti ja pehmeästi taittuvia maitosuklaan palasia. Hyvin sulaa suussa ja makea maku. Ensimmäinen puolikas palanen suli niin nopeasti, ettei kerennyt edes ajatella. Suklaa tuntuu suussa kylmältä. Hieman samankaltaisuutta kuin jääsuklaassa. Jälkimaku erittäin sokerinen ja suklaan maku säilyy suussa pitkään.

Hanna P 12.08.2011
Vaaleaa maitosuklaata raidoituksin pieniä ja paksuja palasia. Tuoksu peruspääsiäismunaosastoa. Makukin sitä samaa, sieltä oudommasta ja eltaantuneemmasta päästä. Kyllä, jokin mukavan pähkinäinenkin nougatmainenkin aromi, varsinkin purressa pääsee esiin, mutta varsinkin imeskeltäessä suuhun nousee myös ikävempiä makuja. Keskinkertaisuuden huonommasta päästä.

Iikka 08.08.2011
Rasvaista ja makeaa suklaata. Tämmöisenään menee pari palaa mutta kovaan nälkään ehkä enemmänkin. Ei erikoisuuksi, eikä nyansseja. Armo käyköön oikeudesta kolmosen verran.

Anne M 11.04.2011
Tuoksu tunkkainen, väri vaalea. Maitosuklaa. Palat suorakaiteen muotoiset ja koristeraidoitetut. Maku makean maitoinen, suutuntuma pehmeä.

Nina M 07.04.2011
Maitosuklaan värinen ja näköinen ratkaisu. Tuoksu tulee ilmeisesti jälkitoimituksena? Todella makea ja tympeän makuinen. Palakoko on kyllä riittävä, jos tahtoo vain maistaa.

Aki 24.03.2011
Imelä tuote ensipuraisusta jälkimakuun. Turhankin makeaa minun makuun, keinotekoisuuden tuntu jäi tästä suklaasta.

Mira 11.03.2011
Maistuu liian tavalliselta. Liian tavanomainen. Vaikuttaa, kuin suklaa olisi tehty halvoista raaka-aineista nopeasti halvalla.

Tapani P 05.03.2011
Vaalea suklaa, tuoksu imelä, samoin maku. Ulkonäkö ei anna paljoa odottaa, maussa enemmän sokeria ja maitoa kuin suklaata. Pitkähkö jälkimaku pahentaa kokemusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset