Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet extra dark 70%
Tuotteen Cachet extra dark 70% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 13.01.2016
Kauppoihin oli ilmestynyt 40 gramman minilevyjä Cachet:lta, joista ensimmäisenä maistelin tämän 70-prossaisen. Palaset ovat minilevyssä pieniä ja yksinkertaisin vinoraitakuvioin koristeltuja. Haistan ja maistan, enkä oikein keksi mitään kommentoitavaa. Makua on juu, rakennekin on hyvä, sulaa suussa mallikkaasti ja jättää jälkimakuakin suuhun, eikä ole liian makeaa. Tämä on vaan niin perus kuin perus voi olla, kaakaossa ei ole vivahteita sen paremmin hyvässä kuin huonossa. Hohhoijaa, tylsä suklaa, liian "helppo".

Hanna P 21.12.2011
Hohoo, onpas suuria palasia tummaa suklaata...Vaan onkos hyvää? Tuoksu on aika vahva, mut hieman "tuima". Siis perustummaa... Jos tuoksussa olikin häivähdys makeaa, niin maussa sitä ei enää oikeastaan olekaan. Liian kovaa, tylsää ja tuiman vähäsokerista mulle. Vaikka on sitä paljon pahempiakin maisteltu, niin en keksi mistä tälle pisteitä jakaisin.

Teresa 15.12.2011
Tumma, ulkonäötään lähes musta suklaapalanen, kooltaan iso ja malliltaan kupera. Tuoksu miellyttävän mieto. Pehmeää...maku erittäin tumma. Ei kitkerä, mutta voimakas, paahteinen. Jos tämä suklaa olisi joku paikka, se olisi auringon paahtama rutikuiva erämaa, jossa vain kotkat yläilmoissa kirkuvat yksinäisyyttään. Sellaisen mielikuvan suklaa herättää. Suklaana tämä on ihan ok, muttei kuitenkaan mistään parhaimmasta päästä. Kolmosen keskipisteistä yksi piste pois suklaan ylettömän sottaavuuden vuoksi.

Jarkko 09.12.2011
Tumma suklaa napsahtaa mukavasti palasiksi hampaissa, mutta suuhun lehahtaa heti hieman säikäyttävä tunkkainen aromi. Maun tasaantuessa tunkkaisuuskin tasaantuu, mutta ei katoa kokonaan. Suklaa on varsin kuivaa ja kitalaki menee kurttuun tätä imeskellessä. Kaakaon maku on voimakas, mutta onko se miellyttävä? Jälkimaku ainakin on niin karvas, että kieli meinaa piiloutua kurkkuun.

Iikka 08.12.2011
Tyylikkään näköisiä tumman suklaan palasia. Tuoksu perinteinen tumma. Maku on pehmeä ja jopa vieno tumma. Tätä vetää naamaan näköjään mielellään. Vaikkakin makutuntemukset vaihtelevat, mikään niistä ei nouse mitenkään erityisen korkealle. Välillä on pehmeää, välillä käy jopa tumma ynseys. Kokonaisuutena ihan kelpo perustummasuklaa.

Kirsi I 08.12.2011
Kovaa, vain miedosti tuoksuvaa tuoksuvaa tummaa suklaata. Makua ei irtoa mitenkään helposti ja se, mikä irtoaa, tuo ensin mieleen muinaiset leivontaan käytetyt kaakaojauheet. Suuhun sulaneessa massassa maku vähän voimistuu, mutta ei ole järin miellyttävä.

Päivi 08.12.2011
Todella tummaa suklaata. Ihan pienen irtonaisen murusen pistin jo suuhun. Hyih! Olipa pahaa! Mitenkäs toi oikea palanen sitten. Sopivan kovaa, mutta ei niin kamalan kitkerää. Pitemminkin kaakaoista. Maku tasoittuu hyväksy. Alkumaku on kamala, mutta jälkimaku taas hyvä. Mielenkiintoinen kokonaisuus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset