Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet blackberry & ginger 57%
Tuotteen Cachet blackberry & ginger 57% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 19.03.2012
Wautsi kuinka iso palanen melko tumman näköistä suklaata. Ohhoh, tuoksu ihan originaali, liekö jokin appelsiinisuklaa kysessä? Sisältä löytyy pieniä valkoisia ja vaaleanpunaisia sattumiakin. Makea on, ja jotenkin karkkinenkin. Ehkä myös pieni esanssisuus maussa. On sokerista ja sitä ehkä sitä appelsiinisuuttakin, mut suklaa itsessään tasapainottaa hommaa. Jännä "välipalakarkki" makean nälkään :)

Iikka 17.03.2012
Äärimmäisen marjaisan tuoksuinen suklaa!! Maussakin huomaa mustaherukan (?) makua. Jokin rutisee suussa, olisiko kuivaa marjasattumaa. Pienen pieniä sattumina nimittäin on suklaan sisällä. Alkuinnostus laantuu suht nopsaan. Kelpoa suklaata totta kai, mutta alun marjaisa makeus alkaa jo mennä liian pitkälle. Ainakin se makeus. Outo kombinaatio raikkautta ja tunkkaisuutta. Kemikalinen jälkimaku.

Kati 23.06.2010
Tuoksu on totaalinen turnoff: marjaa ja suklaata. Not my cup of tea... Suklaan erityisen samettisuuden vuoksi makuelämys ei kuitenkaan ole lainkaan huono. Inkivääri on ihanan pikantti ja voimakas. Ehkä nauttisin sen kuitenkin mieluummin erikseen, ja suklaan myös :) Kiva kuriositeetti, mutten ostaisi levyllistä.

Salla Elina Salo 20.06.2010
Hedelmäinen tuoksu. Sokerinen ja hapokas maku. Mukavan rapea ja samalla pehmeä suklaa. Vähän polttava jälkimaku, chilimäinen. Karhunvatukkaa sisältävä suklaa on todella makea, johtuu joko lisätystä sokerista tai ainoastaan makeasta marjastaan. Inkivääri nousee pitkän chilimäisen jälkimaun jälkeen pintaan ja loppujen lopuksi suuhun jää piparkakkumainen mausteinen maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset