Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet lemon & pepper 57%
Tuotteen Cachet lemon & pepper 57% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 09.06.2012
Todella isoja palasia tummaa suklaata, jonka pohjassa rosoa, olisko sattumia? Vahvan kaakaoinen tuoksu, ei kuitenkaan yhtään makea eli tummaa suklaata tosiaan. Mut jee, heti purressa jokin raikkaan-sokerisen-sitruunainen löytää tiensä suuhun... Mut hei, jälkimaku onkin pippuria... Oho! Kerrassaan jännä tuttavuus ja taitaa tää olla aikas hyvääkin.

Iikka 08.06.2012
Ärhäkkään tumman tuoksuisia suuria paloja. Ensihaukku paljastaa makeita sitrusmaisia aromeita. Seassa on kovia ja rahisevia sattumia. Sitrus on ärhäkkä jälkimaussakin. Sattumat paljastuvat pippurisiksi näitä pureskellen. Aivastuttava kokonaisuus. Suklaa on kovaa, sitä pitää ensin jauhaa mössöksi ja sitten imeskellä, kunnes tulee taas pakko jauhaa hampailla. Monet aromit taistelevat suussa... tai oikeammin elevät rauhassa sulassa sovussa. Kiva rohkea kokonaisuus, joskin ehkä aavistuksen esanssinen. Pidän tummasta suklaasta, sitruksesta sekä pippurista. Eihän tämä voi huono siis olla.

Kati 23.06.2010
Mieto kaakaoinen tuoksu, ei varoita tulevasta... Tässä on potkua! Pippuria on mukana muutenkin kuin näön vuoksi. Sopii minun suuhuni. Sitruuna saisi olla kirpeämpi tai hedelmäisempi, nyt tulee mieleen kaapissa lojunut sitruunavohveli. Hyvä yhden palan herkku, enempää ei tarvitse.

Salla Elina Salo 20.06.2010
Aivan ihastuttavaa tummaa suklaata. Sulaa nopeasti ja pehmeästi. Sitruunaisuus on jossain todella syvällä, sillä en maista sitä ollenkaan. Tai toinen mausteaines, pippuri, peittää sitruunan alleen. Pippurisuus nousee kurkkuun, mutta tuo ryhtiä suklaalle. Tumma ja vahva jälkimaku. Tekisi mieli antaa erinomaiselle tummalle suklaalle jopa neljä pistettä, mutta polttava pippurinen jälkimaku pakottaa laskemaan asteikon keskivaiheille. Olisi todella mielenkiintoista saada maistaa herkullista tummaa suklaata ilman lisukkeita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset