Fazer

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet pear & almonds 57%
Tuotteen Cachet pear & almonds 57% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 81. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 28.08.2017 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata, joka ei juurikaan tuoksu. Heti kun tätä haukkaa, maistuu päärynä selkeästi. Ja yllättävän aidolta maistuukin! Suklaa ja päärynä eivät ole tyypillisin yhdistelmä, mutta mielestä todella maittava pari. Mantelit tuovat mukaan vähän rouskuteltavaa. Itse suklaa on aika makeaa eikä ehkä laadulla häikäise. Mutta kokonaisuutena tämä on mielenkiintoinen ja hyvä. Sopivasti raikkautta, mukavaa tuntumaa ja kaakaoista makua.

Kirsi I 07.04.2012 (Jäsenprofiili)
Vienosti kaakaolle ja jollekin hedelmäiselle tuoksuvaa tummaa suklaata. Suklaa on "perinteisen" tummaa eli ei mitään tummista tumminta, eikä makuun sekoitu mitään kitkerää. Sekä päärynä että manteli maistuvat hennosti, mutta tunnistettavasti, ja jotain mantelilastua rapeampaa hippusta rouskuu hampaissa. Arkisuklaata selvästi parempaa.

Iikka 23.02.2011 (Jäsenprofiili)
Mukavan tumman näköinen palanen, joka tuoksuu puoleensavetävältä. Tässä on läsnä kiva makea hedelmän maku sekä hyvä tumma suklaa. Kaikki (?) tumman suklaan hyvät ominaisuudet plus viekoitteleva päärynä.. Yummy! Tässä on toistakin sattumaa, ikävä kyllä on hieman mauton. Nuff said!

Jarkko Karhunen 18.02.2011 (Jäsenprofiili)
Tummannäköinen suklaa tuoksuu varsin miedosti kaakaolta, mutta juuri kun palasen laittaa suuhun, huomaan tutun ja miellyttävän päärynän maun. Silmäni kertovat myös, että suklaan seassa on mantelilastuja tms. Kaakaon maku jää yllättävän miedoksi ja sokerin maku tuntuu olevan päälimmäisenä, mikä on harmi. Liikamakeus ei sovi mihinkään suklaisiin, mutta kaikista heikoiten tummiin. Jälkimakunakin suuhun jää lähinnä sokerinen ja mieto päärynän maku.

Päivi 17.02.2011 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaa, jossa ei ole tuoksua. Jotakin vaaleita palasia seassa. Suhtauduin alussa nyrpistellen, mutta eka haukkaus paljasti raikkaan maun. Tämähän on tosi hyvää. Kitkeryyttä en maista yhtään. Kivasti rouskuu palaset suussa. Jälkimaku on tosiaan pirteä. Teenkin omalta osalta historiaa antamalla tummalle suklaalle täydet pojot.

Hanna P 17.02.2011 (Jäsenprofiili)
Reilunkokoisia, mutta ohuehkoja tummansuklaan palasia valkoisin sattumin. Tuoksu on tumma ja vahvan kaakaoinen. Sattumat rouskuvat suussa pureskeltaessa. Maku on miellyttävän makea, vaikka tuoksu antoikin viitteitä kitkerämmästä mausta. Sattumat eivät koostumuksen lisäksi juurikaan maun puolesta lisäarvoa anna, mutta suklaa vain on kertakaikkiaan tummista suklaista miellyttävimmästä päästä, eikä muutenkaan mitenkään pahaa suklaata.

Kati 23.06.2010 (Jäsenprofiili)
Tuoksu voimakkaan kaakaoinen, luulisi vahvemmaksi kuin 57%. Mutta maku on samettisen pehmeä! Päärynän olisi arvannut tietämättäkin, niin alleviivattu maku on. Muttei huonossa mielessä! Maku on todella tasapainoinen: suklaa, manteli ja päärynä taivaallisessa liitossa. Jälkimaku on karkkimainen. Se saattaa häiritä, jos syö enemmän kuin yhden (kooltaan anteliaan) palan.

Salla Elina Salo 20.06.2010 (Jäsenprofiili)
Todella suuri pala, mutta kuitenkin ohut. Tuoksuu vahvasti kaakaolta. Puraistaessa erittäin vahva päärynämehun maku, joka harmillisesti muistuttaa ylisokerista lasten pillimehua. Päärynä maistuu teennäiseltä. Tumma suklaa on pehmeää ja mukavasti sulavaa. Pähkinää en huomannut maussa lainkaan, mantelit antoivat vain rouskuteltavaa tähän suklaaseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani