Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet orange & almonds 57%
Tuotteen Cachet orange & almonds 57% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Nina M 05.05.2011
Tummaa suklaata, jonka seassa on jotain vaaleaa rouhetta. Tuoksu appelsiinimainen. Palakoko todella iso. Maku on sekoitus tummaa suklaata, joulua ja appelsiinia.

Aki 05.05.2011
Tummahkoa suklaata mantelin ja appelsiinin kera. Appelsiini tuoksui voimakkaasti, mutta
maussa sitä ei valitettavasti juurikaan huomannut. Tätä ei kannata käsitellä arvokkaiden
tekstiilien läheisyydessä.

Mira 05.05.2011
Karkeahkon makuinen. Olisiko mukana kookosta ?! Oli lisämaku mikä tahansa, niin se kuitenkin toimii kokonaisuuden kanssa ihmeen hyvin.

Tapani P 28.04.2011
Tummahko suklaa, jossa vaaleita muruja. Nimi kertoo niiden olevan mantelia, eivät maistu miltään. Nimen mukaan suklaassa pitäisi olla myös appelsiinia. Jos sitä odottaa, pettyy pahasti, sillä appelsiinin suhteen tämä on huijaus. Itse suklaa on maultaan kekinkertaista.

Sari H 03.04.2011
Tumma kaunotar joka tuoksahtaa lievästi tavalliselle tummalle suklaalle. Maku on iloinen, maukas ja tuo hyvän olon tunteen, mukana vain on epämääräisiä, hampaisiin jääviä kikkareita. Sitten jälkimaku tulee, kuin ruumista raahaisi perässä.

Hanna P 28.03.2011
Suuria ohuehkoja lohkareita tummaa vaalein sattumin. Tuoksu vahvan kaakaoinen ja aivan miellyttävä. Harvinaisen mukava suutuntuma, ja alussa suussa maistuukin aivan mukavan raikkaan rouskuvan manteliselta kenties. Sitten kuitenkin kaakao alkaa dominoita turhankin kitkerästi suussa ja yleismauksi suuhun leviää kuivuutta ja tunkkaisuutta. Kokonaisuudessaan kuitenkin aivan kelpo tuote, vallankin kun noista tummemmista tykkää.

Iikka 28.03.2011
Varsin tuoksutonta (mantelista) tummaa suklaata. Sattumia saattaa olla kahtakin sorttia. Maku on pähkinäinen ja tumma. Ja suklaasta itsestään ei ole paljon sanomista. Kivaa, varsin perustummaa suklaata, eikä sattumatkaan liikoja maistu. Jäävät lähinnä hampaisiin pyörimään. Olisko sattumat pähkinää ja mautonta kookosta. Makea jälkimaku. Lisähuomio muutaman minuutin jälkeen: pyörimään jäivät appelisiinin kuoren palaset.

Satu 25.03.2011
Ohut aaltomaisesti muotoiltu tummasuklaalevypalanen, jossa näkyy valkoisia sattumia. Hmm... tämähän maistuu aikasta hyvälle. Sattumat ovat liuskamaisia ja siitä sekä hieman myös mausta tulee mieleen mantelilastut. Myös tumma suklaa tuntuu positiivisen raikkaalta ja tarpeeksi makealta makuuni, joten kokonaisuus lähentelee jopa täysiä pisteitä.

Päivi 24.03.2011
Tuoksuu tummalle suklaalle ja jotakin vaaleita sattumia mukana. Ei ole kitkeryyttä paljoa. Jonkinlaista makeutta pitemminkin. Vaaleita en paikanna, että mitä ovat, mutta tarttuvat hampaisiin. Sattumia on paljon. Maku jää lopuksi kaakaoiseksi. Ihan ok tumma suklaa.

Jarkko 24.03.2011
Litteässä ja tummahkossa levyssä näkyy ainakin mantelilastuja. Mausta paljastuu appelsiinin tai jonkun muun sitrushedelmän miedohko läsnäolo. Alkuun suklaa tuntui jopa hieman liian makealta, mutta toisen haukkauksen jälkeen ei enää. Jokin tässä kuitenkin häiritsee sen verran, että en keskivertopistemäärää enempää tälle pysty antamaan.

Kati 23.06.2010
Tuoksu selkeän appelsinen, mikä ei lupaa minulle hyvää... Tässä suklaassa hedelmän ja suklaan liitto kuitenkin toimii. Ehkä siksi, että makuelämys on hyvin porrasteinen: appelsiini iskee ensin rajuna, laadukas suklaa vasta sen jälkeen.Jälkimaku on miedosti karvas mistä miinusta.

Salla Elina Salo 20.06.2010
Vahva kaakaon tuoksu. Usein appelsiinisuklaat ovat ummehtuneita ja appelsiini maistuu vanhalta. Tässä vahvasti appelsiinisessa suklaassa appelsiini toi kuitenkin hyvän hedelmäisyyden tunnun. Appelsiini on ilmeisesti jo suklaassa mehuna, sillä paloja en huomannut. Mantelit ovat liuskemaisesti suklaaseen lisättynä, eivätkä maistu ollenkaan. Mantelihippuset tuovat lähinnä rakennetta pehmeään suklaaseen. Hedelmäinen jälkimaku. Suklaa vaikutti prosenteiltaan huomattavasti tummemmalta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset