Laatusuklaa

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Peru 64%
Tuotteen Cachet Peru 64% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 10.12.2013
Itsenäisyyspäivän kunniaksi herkuttelimme tummalla suklaalla. Laadukkan näköisessä 100 gramman levyssä on kahdeksan suurta palaa ilman muuta koristelua kuin kohotetut reunukset. Palaset ovat sen verran isoja että ne on pakko syödä kahdessa osassa. Suklaa sulaa mallikkasti suussa ja maussa on ripaus hedelmäisyyttä. Sula suklaamassa on aavistuksen kaakaojauheisen tuntuista, siitä vähän miinusta. Selvä nautiskelusuklaa silti, sellaista perusvarmaa laatua. 4 pistettä. Hieman tosin naurattaa kääreen teksti jossa varmaan 10 kielellä todetaan kyseessä olevan ekstrahienoa suklaata, mutta suomeksi käännös on ytimekkäästi "suklaa".

Kirsi I 08.06.2011
Mukavan voimakkaasti suklaiselle tuoksuva tumma suklaalevy. Palaset ovat suuria ja melko ohuita. Maku on täyteläinen ja tasainen, makua ei tarvitse imeskellä ikuisuutta vaan se tuntuu suussa heti suklaan sulaessa. Tasaisen laadukas perustuote, maistuu suklaalle eikä sokerille.

Sari H 12.03.2011
Ohut ja yksinkertainen ulkonäkö, makuna raikas tummasuklaa (kyllä, se on mahdollista). Mukana hyppysellinen keijupölyä, joka saa koukkuun.

Sanna K 09.03.2011
Tumma ja makea suuri ja ohut suklaapala. Kohtuu sokerisen makuinen näin tummaksi eikä kitkeryyttä ole ollenkaan. Hyvälaatuinen kaakao ilmeisesti pohjana, sillä jälkimakukin jää mukavasti suuhun eikä tästä ole oikein mitään huonoa sanottavaa. Voisi syödä useamman palan vaikkei tummat suklaat ihan minun herkkuja olekaan.

Iikka 08.02.2011
Isokokoinen ja hajuton suklaapalanen. Tummaa suklaata, hyvin miedon kirpeilyn kera. Kivaa rouskuteltavaa ja imeskeltävää. Lopussa kiitos seisoo, eli kiva makea sivumaku nousee päärooliin.

Hanna P 17.01.2011
Valtaisa lohkare tummahkoa suklaata…hmmm…mielenkiintoista! Tuoksu aika vahvasti tumman kaakaoinen. Puraistaessakin yllättävän pehmeää ja aluksi makukin yllättää pehmeydellään. Pian kuitenkin pistäväkin kaakaon maku tunkee suuhun. Imeskeltäessä kuitenkin varsin miellyttävä kokemus ja pehmeyttä tulee esiin enemmän kuin pistävyyttä. Aivan siis kohtuullinen suklaa, muttei mikään superherkku.

Jarkko 08.01.2010
Suuret ja ohuet palat tuoksuvat todella voimakkaan kaakaoiselta hyvällä tavalla. Kun palasen nakkaa suuhun, se lähtee mukavasti sulamaan ja liukenemaan voimakkaahkoksi kaakomaiseksi nesteeksi, jossa kaakaon maun lisäksi on hitunen hedelmäisyyttä - juuri sopivasti, jotta se herättää mielenkiinnon. Kun suklaapalasen puraisee pienempiin osiin, irtoaa tuota hedelmäistä makua runsaammin suuhun ja mieleni tekee lähes heittää kärrynpyörää. Pieni miinus tulee koostumuksesta, sillä tämä tuntuu suussa aavistuksen rakeiselta myös imeskeltynä, varsinkin loppuvaiheessa. Erittäin hyvä Criollo- ja Trinitario-pavusta valmistettu suklaa joka tapauksessa. Jälkimakuna suuhun jää kihelmöivä tunne ja voimakas kaakaon maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani