Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Vanuata 44%
Tuotteen Cachet Vanuata 44% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 29.10.2013
Minä pidän näistä pahvikääreistä, jotka on helppo ja siisti avata. Palaset levyssä ovat kookkaita, mutta ohuita, kokonainen palanen on haukattava puolivälistä, jotta se mahtuu kunnolla suuhun. Suutuntuna on hyvin sileää, tasaista ja samettista. Lempeän makuista maitosuklaataa, jossa selkeästi karamellinen, siis paahdettua sokeria, vivahde. Voin kuvitella, että paksumpana palasena maku ei toimisi näin hyvin.

Iikka 30.08.2010
Varsin tylsän maitosuklainen maku. Koostumus outo ja kova. Lisäksi suuta kuivattava vaikutus. Tässä suklaassa yhdsityvät muutamat tumman suklaan huonot ominaisuudet perusmaitosuklaiseen makuun.

Hanna P 25.08.2010
Isokokoinen, ihana lohko maitosuklaata. Pehmeän tuoksuinen. Hyvää maitosuklaata, mutta ei mitään erityistä mainittavaa. Sulaa mukavasti suussa ja vaikka pieni voinen suutuntuma, onkin mukava nautiskelusuklaa kumminkin.

Jarkko 09.01.2010
Vaikka väritys on lähes identtinen juuri maistelemani saman valmistajan Ecuador 43% -suklaan kanssa, on tuoksu kuitenkin ihan erilainen. Tuoksussa, ja vielä enemmän maussa, on selkeästi enemmän paahdetun sokerin makua, sillä tämä maistuu melkein pohjaanpalaneelta. Jälkimaussa on selkeä karamellin maku, eikä paahtuneisuus maistu siinä enää ihan niin voimakkaana. Sileässä suklaassa on miellyttävä suuntuntuma ja se onkin ehkä syy siihen, miksi tätäkään en voi enempää mollata pienistä vioistaan huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset