Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Ecuador 43%
Tuotteen Cachet Ecuador 43% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 02.11.2010
Tummahkoa maitosuklaata. Maku miellyttävän raikkaan ja tuoreen oloinen. Pistemenetys tulee aavistuksen turhan makeasta jälkimausta.

Nina M 26.10.2010
Hassut palat ja tuoksukin kuin joulukalentereissa. Maultaan pehmeä ja hyvä.

Hannu S 21.10.2010
Tuoteessa on miellyttävän pehmeä maku. Hyvän makuista vaaleampaa suklaata. Suklaassa hieman imelähkö jälkimaku, joka ei kuitenkaan kestä pitkään. Palakoko tuotteessa isohko.

Una 02.10.2010
Jännä maku ja koostumus. Sulaa hitaasti suussa. Kinuskimainen jälkimaku. Aika ok.

Jarkko 09.01.2010
Viime aikoina on tullut maisteltua melko paljon tummia suklaita, joten tämä maitosuklaaksi kuitenkin melko "tumma" suklaa näyttää todella vaalealta. Suklaa tuoksuu samalta kuin näyttää, eli vaalealta ja siinä on mukana hieman maidon makua. Sileä suklaa jättä suuhun hieman karvaanomaisen maun, mutta kokonaisuutena varsin maittava maitosuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset