Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Costa Rica 71%
Tuotteen Cachet Costa Rica 71% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Sohvi 22.08.2010 : Tuoksu tarjoaa yllättäviä, kumisia vivahteita. Todella kovaa, pureskeltavaa suklaata, pala on sopivan ohut. Maku yllätyksetön, tulee mieleen kakkukuorute. Jättää silti mukavasti veden kielelle.

Lotta 22.08.2010 : Haju ei erikoinen. Maku heti hyökkäävä, paha. Tunkkainen maku. Tusinatummasuklaa. Koostumut sopivan kova. Ei mikään makunautinko, mutta menettelee kun tarpeeksi mussuttaa.

Aino 22.08.2010 : Tuoksuu ja maistuu aika tavalliselle tummalle suklaalle. Ei kovin erikoinen.

Tuomas 22.08.2010 : Tasainen tummasuklaa, suutuntumaltaan helppo tummaksi suklaaksi. Tuoksuu tummalta ja helpolta, koostumus varsin kova. Vain vähän kitkerä, miltei rauhallinen, tasainen. Nautinnollinen, vain vähän haastava. Tuttu, jopa taloussuklainen. Useita paloja nautiskellen söisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset