Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Costa Rica 71%
Tuotteen Cachet Costa Rica 71% valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Hanna P 28.08.2010
Perinteinen tumman suklaan tuoksu... Vähän kyllä sieltä halvan suklaamunan avaamisesta. Iso lohkare palana tuo kuitenkin aina mielen pirteäksi. Kovaa pureskeltaessa ja kun imeskelee suklaata ei oikein tiedä pitääkö tästä vai ei. Välillä häivähtää pehmeitäkin makuja ja välillä jotain karvasta. Loppujen lopuksi kuitenkin varsin miellyttävä maku jää suuhun. Eli voisi antaa kolme pistettä... Ei sittenkään joten lopullinen arvosana on kaksi.

Iikka 23.08.2010
Jättimäisen palasen tuoksu on perustummainen. Suklaa on järkkykovaa, mutta maku liukenee suuhun tasaisesti ensihaukulta. Hyvin tumma maku joka tuntuu kitalaen takaosissa. Kovuudesta huolimatta sulaa kelvosti, ei kuitenkaan sovellu hätähousuille. Hampaat nihkeytyvät pahan kerran, mutta ihan hyvä tumma kokemus. Ei ole mitään uutta kuitenkaan.

Jarkko 08.01.2010
Jos on suklaan väri synkkä, niin näin on myös tuoksun laita. Kun suuresta palasesta murtaa suuhun pienemmän imeskelypalasen, tulee ensimmäisenä mieleen toffeen maku. Toffee pysyy jostakin syystä mielessä myös tovin sen jälkeen, kun voimakas kaakaon maku alkaa levitä suuhun. Suklaassa on pieni tunkkaisuus, joka pääasiassa tuntuu kitalaessa ja samalla karvautta ja kitkeryyttäkin on tarjolla, mutta hillitysti kuitenkin. Suklaa on niin tuimaa tavaraa, että tällaisesta tyydyttyy suurempikin suklaanhimo varsin nopeasti. Maku on kuitenkin hieman liian tunkkainen päästäkseen ihan omien suosikkieni listoille, edes tummissa suklaissa. Lisäksi en pidä tästä suun kuivumista aiheuttavasta ominaisuudesta. Ei missään nimessä paha kuitenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset