Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet Madagascar
Tuotteen Cachet Madagascar valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Kati 01.12.2009
Väri lupaa karamellimaista makua, samoin hyvin mieto tuoksu. Maitojauhesuklaata selvästi. Maku kuin daimia ilman krokanttia. What's the point? Erittäin makea, mutta karamellisyys miellyttää, vain krokantti puuttuu.

Janne H 01.12.2009
Väriltään on kuin toffeeta.Tuoksuu makealta. Maku pehmeä, mutta ei liian imelä. Tulee mieleen legendaarinen laivasuklaa, jota myydään valtavissa levyissä ja ne jää sitten osittain syömättä.

Hanna P 01.12.2009
Vaalean maitosuklaan näköistä suklaata suurissa lohkareissa. Tuoksu makea, nougatmainen. Maku hyvin, hyvin makea...ainakin lähtee makeannälkä. Vähältä hyvää, mutta isommissa määrin voisi tulla raja vastaan aika äkkiä.

Minna Hi 01.12.2009
Hyvin vaalea maitosuklaa. Tuoksu on miedon maitoinen. Imeskellessä maku on toffeeseen vivahtavaa, hyvin makeaa. Lasten suklaata. Sulaa mukavasti suuhun. Silti liian makea.

Elina 01.12.2009
Alun mitäänsanomaton maku syvenee makustellessa ja muuttuu mukavan pehmeäksi. Toffeinen maku on miellyttävä, mutta hieman mitäänsanomaton.

Iikka 25.11.2009
Maitosuklaata... Aluksi täysin mitäänsanomaton maku, mutta yhtäkkiä suuhun tulee makeutta, joka maistuu etäisesti dajmille. Kaippa tätä kovaan nälkään söisi.

Milla 25.11.2009
Vaaleaa maitosuklaata, tuoksu on hiukan tunkkainen. Pehmeää pähkinäisyytttä, sulaa kauniisti suuhun. Aika mitäänsanomaton, katoaa suusta. Aavistus rasvaa kitalaessa.

Jarkko 25.11.2009
Vaalea maitosuklaa maistuu ensialkuun hieman karamellimaiselta, eli paahdettuun sokeriin vivahtavalta. Kaakaon makuakin löytyy, mutta se on varsin hento. Koostumus on todella sileä ja miellyttävä, kuten itse asiassa makukin. Minkäänlaista rakeisuutta tms ei ole havaittavissa, joten kyllä tämä suklaa nelosen ansaitsee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset