Mainospaikka vapaana

CACHET Suklaalevyraadissa

Cachet milk chocolate with corn flakes
Tuotteen Cachet milk chocolate with corn flakes valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cachet -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 08.02.2008
Maitosuklaan sisällä on pieniä rapeita rakeita rykelmissä. Ne eivät maistu miltään mutta ovat kovia ja ratisevat hampaissa liikaa. Suklaan makukin on melko tunkkainen ja epämiellyttävä. Tätä en ostaisi kyllä vaikka alennuksessa olisi. Suklaan laatu muistuttaa euron joulukalenterin suklaata, mutta nuo rouskuvat palat tekevät siitä vielä huonompaa.

Antti K 26.01.2008
Suklaata jossa crispiä, maistuu aika ilmavalle ja mukava koostumus, palan lopussa huomaa mussuttavansa suklaatia joka ei olekaan nin hyvää vaikka crispi tuo tukea ja turvaa.

Jarkko 12.12.2007
Ei pitäisi olla ennakkoluuloinen, mutta olen kuitenkin: Odotan tämän levyn olevan malliesimerkki siitä, miten kanteen on hienosti kirjoitettu "Belgian chocolate", mutta sisältö on sitten sitä halvimmanoloista teollisuussuklaata, jota vaan maailmasta löytyy. Katsotaan. Suklaaseen ei näemmä ole lisätty sokeria, mutta sen sijaan aamiaismuroja maissihiutaleiden muodossa. Ennakkoasetelma on kaukana ruusuisesta...

Jep, jotain tässä on näköjään tullut opittua satoja suklaalaatuja maistellessa: Haju on juuri niin halpa ja teollinen kun odotin. Maissinmuruset ovat valkoisia ja pieniä. Maissi rouskuu, mutta ei maistu. Suklaa maistuu, mutta valitettavasti ihan vääränlaiselle. Maissinpalaset jumittuvat heti hammaskoloihin ja ovat todellakin niin kovia, että ei niitä voi pureskella, ne pitää nieleskellä sellaisenaan. Suklaa alkaa jo toisen palasen kohdalla ällöttämään suurteollisuustuotteenomaisella maullaan. Not fit for humans.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset