Laatusuklaa

WALKERS CHOCOLATES Suklaalevyraadissa

Walkers Chocolates dark chocolate mint cream 65%
Tuotteen Walkers Chocolates dark chocolate mint cream 65% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Walkers Chocolates -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Janne J 01.09.2019
Lupaavan tummaa väriltään ja kaakaoista tuoksultaan. Sisältä paljastuu kuitenkin valkoinen minttukastiketäyte, joka on tyypilliseen tapaan voimakkaan makuista ja kokolailla estää suklaan tarkemman analysoinnin. Makeaakin on. Jos pidät minttusuklaakonvehdeista, niin ihan hyvä suklaa. Minulle vain kakkosen väärti. Jälkikäteen minttu maistuu suussa pitempään kuin olisin toivonut.

Iikka 01.09.2019
Tumman näköinen täytesuklaa. On jotenkin vahva, liköörinen bukee. Minttua toki sisältö. Liian voimakkaat maut, jotka ovat tummasuklaa, sokeri ja minttu. Voisin kuvitella että esim kahvin kanssa voisi mennä paremmin alas. Ei herkkuani tämä.

Hanna P 01.09.2019
Suuria tummasuklaapaloja miedon minttuisella tuoksulla. Ehtaa minttua sisässäänkin. Reilun kokoiset palat on plussaa, mutta tämä ynseähkö tummasuklaa ja hammastahnamainen minttu (on tämä hieman makeakin) on niin maailman kulunein yhdistelmä et enää ei kuin kakkonen siitä irtoa. Eipä ole siis minttu yleensäkään suosikkia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani