Leader Vegeway

GODIVA Suklaalevyraadissa

Godiva holiday chocolate collection (95g)
Tuotteen Godiva holiday chocolate collection (95g) valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Godiva -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 12.02.2017
Noir eclats de cacao: Punaisessa kääreessä oleva suklaalaatta. Kaakaoinen tuoksu ja napsahtava rakenne. Todella, todella perus tummaa suklaata keveillä rouskeilla. 3p.

Moelleux caramel framboise: Tummaa suklaata oleva kuori ja pinnalla korista, joka on punaista ja varmaankin kuivattua vadelmaa. Täyte on kiinteää ja ruskeaa, kuin toffeen ja suklaan sekoitusta. Rakenne on kuitenkin syötäessä miellyttävä, vaikka takertuukin hampaisiin. Vadelma maistuu ja on riittävän kirpeä. Ei liian makea caramellista huolimatta. Tätä syö mielellään. 4 p.

Buche de noel au chocolat noir intense: Tummaa suklaata oleva kuori maitosuklaakoristein ja täytteenä suklaista massaa. Täyte on pehmeää ja rasvaista, mutta ei ällöttävyyteen asti. Maistuu voimakkaasti kaakaoiselle. Lopulta maku kääntyy vähän tunkkaiseksi. 2,5 p --3 p.

Noisettine: Tumma suklaanappi, jossa koristuksena pähkinää. Täytteessä on sekä kokonaista pähkinää että rouhetta. Alkuun pähkinä ei maistu juuri ollenkaan, mutta pikkuhiljaa sen maku voimistuu. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa ole oikein semmoinen ihana vaan koko ajan mukana on outo sivumaku. Koostumus on hyvä, sopivasti pehmeyttä, mutta myös pureskeltavaa. 3 p.

Noix macadamia: Maitosuklaakuutio, jonka sisällä on nougatia ja kokonainen macadamiapähkinä. Rakenne on ylellinen. Jotain rouskuvaakin tässä on, paahteista sokeria tai karamellia. Nam. Monipuolinen rakenteeltaan eikä maussakaan ole valittamisen sanaa. 4 p.

Coeur noir: Tumma suklaasydän, jossa voimakkaan kaakaoinen tuoksu. Ei liian makea. Konvehdiksi todella tylsä, vaikka sinällään ihan hyvää tummaa suklaata onkin. 3 p.

Chocolat au lait amandes grillees: Hopeisessa kääreessä oleva maitosuklaalaatta. Ei varsinaisesti tuoksu. Rakenne on miellyttävä ja mantelia on seassa ja sekin maistuu. Kuitenkin todella tylsä ja mitäänsanomaton konvehti. 3 p.

Tummalla suklaalla kuorrutettu konvehti, jonka sisällä vaalea tryffelimäinen kahvinmakuinen täyte. Yök. 1 p.

Buche de Noel au praline noisette: Tummaa suklaata, täyte on harmahtavaa rasvaista massaa. En tiedä, mille pitäisi maistua, mutta pahaa on. 1 p.

Keskiarvo 2,7 eli 3. Keskinkertainen rasia, joissa ei yhtään varsinaista helmeä ja muutama paha konvehti. Ei ole hintansa veroinen. Pakkaus tosin on ylellinen ja kaunis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet