Fazer

GODIVA Suklaalevyraadissa

Godiva extra creamy milk chocolate hazelnut 41%
Tuotteen Godiva extra creamy milk chocolate hazelnut 41% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Godiva -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 02.02.2012 (Jäsenprofiili)
Laakeita maitosuklaan palasia tekstillä "Godiva". Tuoksu mieto ja makea. Suklaan joukossa jotain rouhetta. Jee, tämä on taas näitä mukavan suolaisan makeita rouskuttelusuklaita, eli ehdottomasti parhaimmillaan purtuna. Tämä nyt vaan on niin hyvää. Maistuis niin jälkiruokana kuin välipalanakin.

Iikka 29.01.2012 (Jäsenprofiili)
En saa tästä ratsastajatyttösen tuoksusta juuri mitään irti, mutta maku on miellyttävän pehmeä. Pähkinän palaset pakottavat pureskelemaan. Menemme niiden ehdoilla siis. Yksi palanen tuntuu loppuvan kesken! Tämä on maitosuklaaksi (?) vallan mainioita. Pähkinöiden rapeus ja ah niin pehmeä suklaa tuo tällä kertaa 4 pistettä.

Teresa 26.01.2012 (Jäsenprofiili)
Kaunis, ohut isohko maitosuklaan palanen, jossa jotain pähkinärouhesattumia, näin luulisin. Tuoksuukin kivasti pähkinäsuklaalle. Maku erittäin mukava, kerrankin on pähkinärouhetta riittävästi niin että sekin maistuu - yleensä rouhetta on niin vähän että siitä tulee vaan vihaiseksi. Suklaa ja pähkinä täydentävät erinomaisesti toisiaan. Makeatahan tämä tietysti on, mutta niin tällaisen suklaan pitääkin. Suklaa maistuu ihanan pehmeältä ja pähkinät antavat kokonaisuudelle tarvittavan lisän syventäen maun upeaksi kokonaisuudeksi. Mahtavaa suklaata!


Päivi 20.01.2012 (Jäsenprofiili)
Kaunis litteä tumma suklaa, jossa sattumia mukana. Tuoksuu tummalle suklaalle. Makeaa, ei maistu kitkerälle ollenkaan. Kermamainen suklaa. Sattumat ovat kaiketi pähkinää. Oikein hyvä kokonaisuus. En löydä mitään moitittavaa. Kelpas oikein hyvin.

Jarkko Karhunen 19.01.2012 (Jäsenprofiili)
Ohuessa maitosuklaapalassa on runsaanlaisesti pähkinämurskaa. Pähkinä sattuu tässä levyssä olemaan sitä hyvää pähkinää, joka ei vielä ole muuttunut kitkeräksi täyttäessään vuosia. Ennakko-odotukset tätä suklaata kohtaan olivat aika alhaiset, mutta tämä ylitti ne loistaen. Erinomaisen maukas pähkinäsuklaa, jonka ainoa pieni heikkous on hieman tylsänoloinen jälkimaku.

Satu 19.01.2012 (Jäsenprofiili)
Ohuita maitosuklaalevypalasia, joissa on pähkinärouhetta. Kauttaaltaan makuelämys on miellyttävä. Suklaa on täyteläisen herkullista ja pähkinät laadukkaita. Ainoa miinus hienostopaksuudesta eli täysiin pisteisiin olisi vaadittu 2-3-kertaista palapaksuutta. Sitte ois päässy kunnolla syömään!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet