Leader Vegeway

GODIVA Suklaalevyraadissa

Godiva dark chocolate with orange 50%
Tuotteen Godiva dark chocolate with orange 50% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Godiva -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Mona 30.11.2011
Iso litteä kova pala jossa viehkeä kuvio (nainen ratsailla). Tuoksu oudon raikas, ei tuo mieleen suklaata vaan ennemminkin suihkusaippuan. Mausta hyökkää esiin heti ensimmäisenä pehmeä sitrushedelmä, vasta tämän jälkeen tulee makea suklaan maku. Combo toimii yllättävän hyvin (näitä on nimittäin huonojakin), hyvää makeaa sukaata. Pala sen verran iso etten kovin montaa jaksaisi.

Hanna P 13.11.2011
Laakeita, kauniita palasia joko hevosen kuvalla tai tekstillä Godiva. Väriltään jotain tumman ja maitosuklaan välillä. Tuoksu mieto, makea mut kaakaoinen. Suuhun leviää heti mukava makeus ja myös tietynlainen raikkaus ja pehmeys. Mietin onko maussa jotain outoa tai keinotekoista vai olenko tänään vain kranttu? Vielä yksi "kontrollipala"... Kyllähän tämä hyvää on ja aika jännääkin.

Iikka 12.11.2011
Ohut, suuri levy tuoksuu pistävältä. Mutta maku onkin pehmeä, hedelmäinen. Appelsiini tuli ensiksi mieleen, mutta saattaa tämä olla mietoa inkivääriäkin. Oli mitä oli, hyvää on. Maksimipisteiltä tiputtaa liiallinen makeus. Kahta palaa enempää tuskin kykenen syömään.

Teresa 11.11.2011
Uu, Godivaa. Tätä oonkin aina halunnu maistaa. Miellyttävä, pehmeän hedelmäinen, ehkä sitruksinen tuoksu. Näyttää tummalta suklaalta sisältäkin, mutta maun perusteella tätä ei tummaksi suklaaksi arvaisi. Mahtavan hedelmäinen ja aromikas maku, suorastaan maitosuklaamainen ja erittäin makea tummaksi suklaaksi. Tässä ei ole yhtään kitkeryyttä. Etenkin purtaessa makujen sinfonia on huima, kielen päälle sulaessa maut eivät tule yhtä hyvin esiin, vaikka yhäkin maistuu hyvälle. Jälkimaku on miellyttävän makea, aromikkaan hedelmäinen ja yksinkertaisesti maukas. Ei tätä makeutensa takia varmasti voisi älyttömästi syödä kerralla, mutta herkuttelumielessä on vaikea heti keksiä parempaa.

Kirsi I 10.11.2011
isoja ohuita Godiva-ruutuja. Raikas tuoksu, vielä raikkaampi appelsiinin maku. Appelsiini dominoi suklaan makua vähän liikaa ja tuntuma suklaan sulaessa on jokseenkin öljyinen. Voimakas ja maukas, mutta appelsiinisuklaat eivät ole minun makuuni kuitenkaan.

Päivi 10.11.2011
Iso litteä ja kaunis tumman suklaan palanen. Jonkinlainen hedelmäinen maku on mukana. Ei maistu kitkeryys, pitemminkin on makea. Suklaa on kuivaa. En ole oikein varma pidänkö tästä vai en. Ei ole oikein hyvää, mut ei myöskään pahaa. Kyl tätä saattaa syödä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet