Leader Vegeway

GODIVA Suklaalevyraadissa

Godiva dark chocolate mint 50%
Tuotteen Godiva dark chocolate mint 50% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Godiva -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 08.05.2012
Tuttu brodeeraus, taitaapi olla taas Godivaa. Palanen tummaa suklaata joka tuoksuu voimakkaan (pipar)minttuiselle, kuin voimakkaalle hammastahnalle - raikkaalle ja miellyttävälle. Maku on yllättävän lempeän minttuinen, tuoksun perusteella olisin odottanut voimakkaampaa. Suklaa on pehmeän kaakoista ja täyteläistä ja sopii yhteen mintun kanssa todella hyvin. Tämä on erittäin hyvää, kaikkea on sopivassa ja oikeassa suhteessa. Jälkimakukin on mukavan raikas. ♥ Ihanaa!

Päivi 23.03.2012
Tumma litteä mintulta tuoksuva palanen. Piparmintun makua ja purukumi tulee myös mieleen mausta ja heti perään hammastahna. Pirteä ja raikas suklaa. Maku pysyy pehmeänä ja mielyttävänä. Jälkimaku hiipuu hiljalleen pois. Jotenkin rauhoittava olotila. Kiva maku.

Iikka 22.03.2012
Suuri ja tuttu palanen alastomalla ratsastajaneitokaisella. Jännä tuoksu. Maku paljastaa tuoksun olleen ikävä kyllä vain minttu. Mutta nyt se ei dominoi ollenkaan. Tässä on tekijä löytänyt hyvän tasapainon tumman suklaan ja mintun kanssa. Parhaita minttusuklaita ihan selvästi. Mutta minttusuklaan maksimipistemäärähän on 4. Eikä näitä nyt kovin montaa palasta syö, sen verran makeaa tavaraa. Loppua kohti alkaa jo etomaan.

Kirsi I 22.03.2012
Godivan pirtsakan tuoksuista minttusuklaata. Tummaa ja kovaa. Minttua on juuri sopivasti, jotta tumma suklaa raikastuu ja tumma suklaa tasoittaa mintun kirpeyttä.

Hanna P 22.03.2012
Tuttu Godivan neitonen ratsastaa reilunkokoisessa tummahkossa suklaanpalasessa. Tuoksu ehtaa minttua tai siis tutummiin purkkaa tai hammastahnaa. Hieman liian läpitunkeva mintun maku, niin että minttusuklaa pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Aivan kelpo suklaata, mut ei mitään erityistä.

Jarkko Karhunen 22.03.2012
No hui kauhea mikä suuvesituoksu. Sieraimet ja silmät aukeavat nuuhkaisusta! Maussa piparminttuisuus ei ole ihan niin tujua kuin tuoksussa, mutta liian voimakas kuitenkin. Suklaan omaa makua ei tunne, vaan kaikki on minttua, minttua ja vielä kerran minttua. Jos minttu onkin ainoa maku, niin tuntemuksia suusta löytyy muitakin: tunkkainen, ummehtunut ja ... jokin muu epämiellyttävä. Niin sanoinko jo, että tämä on liian minttuista...?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet