Laatusuklaa

ANTHON BERG Suklaalevyraadissa

Anthon Berg mandelæg
Tuotteen Anthon Berg mandelæg valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Anthon Berg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Pääsiäinen, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 08.06.2020
Valkoisia ja pinkkejä sokerikuorrutteisia paahdettuja manteleita, joissa kuoren alla on vielä kerros maitosuklaata. Kokonaisuus on hyvin makea, minusta sokerikerros on liian paksu tai sitten suklaa olisi saanut olla tummempaa. Suklaassa oli myös vähän halpa sivumaku. Manteli sinällään oli rapsakka ja hyvä, mutta olen parempiakin kuorrutemanteleita maistanut. Kakkonen siis.

Satu 22.03.2007
Keltaisia, oransseja ja valkoisia suklaakuorrutettuja manteleita, joissa amerikanpastillien tyyppinen kova "pinnoite". Yhdistelmän maku ja koostumus ovat minun makuuni liian sokerisia.

Antti H 22.03.2007
Ranskanpastilli-kuorrutteella ryyditetty mantelitäytteinen suklaamuna. Extra-raksuvaa. Suklaa maitsuu todella vähän muiden makujen takaa. Kokonaisuus suht ok.

Susanna K 22.03.2007
Kovakuorinen suklaamuna, sisällä ohut kerros suklaata ja loppuhuipennuksena löytyy kokonainen manteli. Suklaan maku jää odotuttaan kun taas mantelin maku hallitsee koko raetta. Kivoja napostelukarkkeja.

Antti K 22.03.2007
Rapeakuorisia täyssuklaisia pikkumunia. Ekana tuntuu että suklaata ei ole tarpeeksi, mutta jos heittää pari suuhun kerralla, niin hieman parempi. Hetkinen, tässä maistuu ikävästi pähkinä.

Janne J 22.03.2007
Herrrrkullista! Vaikka suklaata ei ole näissä namuissa kovin paljoa, yhdistyy se kovan sokerisen kuoren kanssa oivallisesti maukkaaseen manteliin. A+ luokaa, näitä menisi helposti pussillinen tai kaksi.

Jarkko 21.03.2007
Kovan sokerikuoren alta löytyy kokonainen manteli. Mantelin ja kuoren välissä on ohuehko suklaakerroskin. Kovasta kuoresta tulee miinusta, mutta kokonaisuuden maku on kuitenkin loistavan pähkinäinen ja rouskuvainen. Suklaan makua jään hieman kaipaamaan. Kuoren väreistä huolimatta kaikki ovat samanmakuisia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani