Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou dark mil choolate salted caramel 40 %
Tuotteen Marabou dark mil choolate salted caramel 40 % valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 13.07.2020
Hah, naurattaa tämän levyn tuoteseloste jossa mainitaan suklaan joukossa olevan VÄHÄsuolaista karamellirouhetta 10%... Karamelli on suurin piirtein ainoa juttu johon suola melko hyvin istuu suklaan joukossa, ja nyt sitä sitten on yritetty vältellä... Suklaa on taas muista varianteista tuttua, eli minusta ihan liian pehmää ja rasvaisen tuntuista, eikä sen aromikaan vakuuta. Karamelli rouskuu ajoittain, mutta kestää aika kauan että sen maku alkaa erottua merkittävästi suklaan takaa. Suolaisimmat rakeet maistuvat tällä kertaa minulle eniten :-) Mutta en silti sano että tämä mikään tasapainoinen kokonaisuus on, kun suklaan aromi ja rakenne on tämä niin ei lisuke siinä auttanut. Kakkonen.

Annamari 25.03.2020
Tummaa suklaata, joka on koostumukseltaan pehmeää ja rasvaista. Suklaan seassa on kovia salted caramel -hippusia. Ne rouskuvat mukavasti, mutta niitä on mielestäni liian vähän. Tumman suklaan aavistuksen tunkkainen maku hallitsee kokonaisuutta. Ei nyt aivan huonoa, mutta ei nouse myöskään suosiksi. Lisuketta reilusti lisää, niin mentäisiin parempaan suuntaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani