Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou darkmilk chocolate original 40 %
Tuotteen Marabou darkmilk chocolate original 40 % valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 06.07.2020
85g ohut suklaalevy, joka on tummaa maitosuklaata. Rakenne on erittäin rasvainen, joskin rakenne on silloin hyvin pehmeä ja sileä. Kaakaojauheen tummuuden tuntee, mutta ei tämä silti tummalle pärjää missään nimessä. Makeutta on jonkin verran, tietysti perus-maraan verrattuna vähän, tummaksi taas paljon. Menee taas kategoriaan semitummat josta en ylipäänsä oikein välitä varsinkaan näin levynä. Kakkonen.

Annamari 25.03.2020
Tummaa maitosuklaata, jonka koostumus on tummaksi suklaaksi (ja jopa maitosuklaaksi) tosi pehmeä ja rasvainen. Maku on mieto, siinä on hiven tumman suklaan "tummuutta", mutta vivahteikkuutta ei ole vaan maku on kovin yksipuolinen. Vähän kuin taloussuklaaseen olisi lisätty hitusen kermaa. 2,5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani