Leader Vegeway Leader Vegeway

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou co-co levy
Tuotteen Marabou co-co levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 21.12.2018
Pidän co-co-patukasta. Tämä on makeaa, kuten olettaa saattaa. Kookos maistuu ja tuntuu. Makeaa mättösuklaata, mutta kyllä tässä taas kerran osaset toimii.

Jenni V 03.11.2018
Maralta tulee uutuuksia kuin sieniä sateella - tosin vanhoja brändejä hyödyntäen. Nyt maraboun makean maitosuklaan sekaan oli sekoitettu 10% erittäin rouheaa kookoshiutaletta, ja sitten löyty kääreeseen co-co -patukan logo. Ei tämä nyt valitettavasti ihan yhtä hyvää ollut kuin patukka... Aika perus kookos-maitosuklaa, makeanpuoleinen tietenkin. Kookos tuntuu jotenkin sokeriselta, en tiedä oliko sitä jotenkin sokeroitu vai ei. Kookoksen ystävälle hyvä valinta, itse pidän enemmän patukka- ja varsinkin konvehtiversioista. Juuri ja juuri kolmosen levy.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet