Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou crisp! levy
Tuotteen Marabou crisp! levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 22.09.2020
Sokkomaistelu: Maraboun suklaata, jonka seassa riisityyppistä rouhetta. Maultaan suklaa on makeaa ja mietoa, mukana on ehkä hento toffeinen vivahde. Ehkä se on juuri se toffee, joka tekee tästä liian makean. Jälkimaku makea ja hitusen öklöttävä.

Iikka 12.09.2020
Kovahko palanen miltei maistumatonta suklaata. Lopulta tässä maistuu sokeri. Jokin myös rouskuu. Hellyn kolmoseen.

Hanna P 08.09.2020
Maraboun maitosuklaapaloja valkoisin pienin sattumin. Hetken saa pinnistellä, miltä rohina maistuu...jos miltään! Paahdettua sokeria kenties? Aivan makeaa ja hyvää. Jotain särmää kyllä kaipaisi.

Janne J 07.09.2020
Miellyttävä maitosuklaan tuoksu. Suklaan seassa on jotain rutisevaa, krokantti tulee mieleen. Makeahkoa. Perushyvää karkkia, sopii makeanhimon tyydyttämiseen.

Annamari 14.04.2020
Perinteistä Maraboun maitosuklaata, jonka seassa kevyesti rouskuvaa riisityyppistä lisuketta ja toffeeta. Toffee maistuu selvästi ja rousketta on sopivasti. Tosi makeaahan tämä on, kun sekä itse suklaa että lisukkeet ovat makeita. Mielestäni Marabou onnistuu hyvin näissä tuotesekoitteluissa eikä tämä tuota poikkeusta. Makeaan herkutteluun.

Jenni V 29.10.2018
Uutuuslevy, jossa on taas venytetty yhtä vanhaa brändiä... Eli crisp-patukkaa levymuotoon. Maraboun makean maitosuklaan sekaan on laitettu 8% riisicrisp-muroa sekä 8% pehmeähköä fudgemaista toffeeta paloina. Murot ovat erittäin rapsakoita, ja pieniä pallosia on paljon, joten pureskellen tämä on pakko nauttia. Väliin tulee onneksi niitä pehmeämpiä kohtia, joissa on toffeeta, mutta toisaalta niissä kohdissa tulee sitten sokerit korvista ulos. Todella makea kokonaisuus, eikä murot mielestäni kevennä makeutta yhtään. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani