Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou daim
Tuotteen Marabou daim valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,96 ja löytyy top 100 -listan sijalta 34. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 05.09.2016 (Jäsenprofiili)
Rouskuvaa maitosuklaata josta saa suklaan makua oikein houkutella esiin. Paahteinen karamelli on pääosassa, kuten asiaan kuuluukin. Ei mitenkään erinomaisen ihmeellinen mutta perushyvä ahmittava.

Hanna P 27.07.2016 (Jäsenprofiili)
Reilut tutut palat maitosuklaata tosi makealla tuoksulla. Vaaleanruskeat sattumat rohisee kivasti hampaissa. Maku on tuttu Daim. Ihan ällömakea, mut vaan niin ihana. Tähän tulee himo!

Jenni V 26.01.2012 (Jäsenprofiili)
Suurin piirtein hypin onnesta kun tämä levy tuli markkinoille, Jee, kerrankin reilusti suklaata daim-krokantissa! Mutta sitten meni levy maistoon ja pettymyshän se oli. Taas huomasi että "ei makiaa mahan täydeltä". Maraboun suklaa on vaan niin makeaa, että itse asiassa daim-patukan maitosuklaakerros on todella paljon sopivampi määrä verrattuna krokanttiin kuin tässä levyversiossa. Daim-tuotteista kuitenkin ehdottomasti parhaimpana pidän niitä raepalluroita, koska siinä on kuitenkin vähän enemmän suklaata kuin patukassa mutta ei vedä överiksi niinkuin tämä levy. Rakeita on myös kiva laittaa koristeeksi, jäätelöön, kekseihin jne. Levystä ei oikein nyt saa muuta kuin mättökamaa erittäin suureen sokerinpuutteeseen.

Timo H 11.03.2011 (Jäsenprofiili)
Maraboun makeaa ja silkkisen pehmeää maitosuklaata daim-muruilla. Suklaalevyssä mantelikrokanttia on juuri sopivassa suhteessa, joten krokantin kovuus ja tahmeus ei pääse ärsyttämään. Jälkimausta löytyy hieman palanutta karamellia (hyvässä mielessä). Todella hyvä levy, vaikka saattaakin jo taipua turhan makean puolelle...

Saila 04.10.2008 (Jäsenprofiili)
Nyt menee kyllä jo makeusmittari vahvasti punaiselle... Silti 3.

Anja 04.10.2008 (Jäsenprofiili)
Dajm-makuinen suklaalevy jossa niin, dajm-paloja. Liian makea!

Tytti 04.10.2008 (Jäsenprofiili)
Nam, ihanan makeaa, nougat-toffee-muruja maitosuklaan seassa. Maku on erittäin makea, onnistunut yhdistelmä.

Miriam 13.09.2008 (Jäsenprofiili)
Ei erityistä tuoksua. Perussuklaata. Ulkonäkökin perinteinen. Joukossa kovia kokkareita. Hieman liian makeaa ja mitään sanomatonta. Voimakkaahko jälkimaku jää suun takaosaan. Hampaissa tuntuu. Kaikesta huolimatta hyvää perussuklaata kovaan makennälkään.

Minna Hi 13.09.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun tyypillinen hieman imelä tuoksu iskee heti sieraimiin. Suklaan seassa on kuitenkin herkullisia dajm-rakeita, joka on rakenteeltaan sellaista, että tulee himo pureskella ja syödä suklaa nopeasti. Dajm jää hampaisiin. Tämä yhdistelmä toimii yllättävän hyvin, nam.

Päivi 18.02.2008 (Jäsenprofiili)
Ihanaa. Tämä on todella onnistunut yhdistelmä. Herkullista. Sopivassa määrässä Daimia mukava. Maku säilyy suussa vielä pitkään.

Salla Elina Salo 28.01.2008 (Jäsenprofiili)
Ihanaa. Tässä suklaassa Daimin maku on täydellisimmillään. Patukassa miinusta tuo kovuus ja hampaiden päälle jäävä kerros, tässä maitosuklaaseen upotettuna kumpikaan ei haittaa. Älyttömän hyvää.

Reeta 14.01.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun perus maitosuklaata, jossa mukana mantelikrokanttia. Tavallisessa Daim-suklaapatukassa tämä mantelitoffeemassa on pitkänä, yhtenäisenä levynä ja ylä- ja alahampaat tarrautuvat helposti toisiinsa kiinni. Sen sijaan tässä koostumus on krokanttia, eikä ”jämähdysefektiä” niinkään esiinny. Aika makeaa suklaata ja pitemmän päälle leuoilla on tämänkin tuhoamisessa työtä. Itse en ole koskaan syönyt Daim-suklaalevyä yhteen menoon.

Milla 17.08.2007 (Jäsenprofiili)
Yllättävän hyvää, yleensä Maraboun maitosuklaat ovat niin kovin ällömakeita, mutta vaikka tämäkin oli makeaa, niin tämä oli ihan hyvää! Pakollinen jämien kaivaminen hampaista kyllä ärsyttää, mutta kun sitä tietää odottaa niin ei se juuri haittaa. Ja tässä muodossa sitä kaivamista on kuitenkin odotettavissa vähemmän kuin perinteisen Daim-patukan kanssa. Karkkisuklaata.

Antti K 17.08.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaa ei parasta mahdollista ja daimin makuun kyllästyy yllättävän nopeaa sekä se jää hampaisiin kiinni ja on liian kovaa.

Antti M 07.08.2007 (Jäsenprofiili)
Mikäs sen parempaa, kuin suklaalevy lahjaksi aamulla työkaverilta. Maistuuhan tämä muutenkin ja iso levy on hyvä lisäys Daim-tuoteperheeseen; itse kuitenkin pidän silti alkuperäistä 'patukkaa' lievästi parempana yhdistelmänä. Liian pienet muruset, tosin loistavassa suklaassa, hieman hidastavat menoa vaikka nekin iltapäiväteen kera nautittuna sulavat suuhun kivuttomasti...

Satu 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Jesssöör! Siinähän se, kauan odotettu levyversio Daimista. Myönnettäköön, että patukka-versiossa tulee aina olemaan oma hohtonsa ennalta-arvaamattomine lohkeiluineen, mutta tässä on tarpeeksi suklaata. Eikä tarvi ostaa montaa kappaletta kerralla. Työmiehen versio.

Antti H 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Herkullista, aivan kuin Daimia tupla suklaamäärällä. Ei taida tästä maitosuklaa parantua.

Timo P 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Mukava rakenne. Erityisen hyvä (suklaan ja Daimin) yhdistelmä. Sopivan makea. Maku viipyilevä.

Niina 24.08.2006 (Jäsenprofiili)
Järkyttävän hyvää! Daim-sattumat on sopivan pieniä, joten ei vihlo hampaita. Ihana yhdistelmä, vie todellakin makeannälän. Ei kuitenkaan päihitä perusmaitista, vaikka olikin kuolettavan hyvää.

Mika 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Maraboun maitosuklaata ja pikkukivisä, ei kun jotain kovaa pähkinää... Maku suklaassa ok, mutta ikävä syödä kovia pikkupalasia suklaan sisällä.

Marjo 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Toffee kindereitä! Tarttuu hampaisiin, kinuskille maistuu ihan ku daimia! Tätä ei voi syödä koko levyä kerralla, liian makeeta! Ja jää hampaisiin. Pitkistä kynsistä on apua että voi kajvaa jämät hampsankolosta!

Jarkko Karhunen 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Tämä maistuu juuri siltä mitä odotin. Daimia, jossa runsaasti suklaata. Tätä olen odottanut pikkupojasta asti! Kiitos!

Susanna K 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Mausta sen tunnistaa, Marabou maitosuklaa ja uutena Daim-makuiset rakeet. Erittäin hyvin onnistunut yhdistelmä ja vois syödä koko levyn välittömästi. Nam!

Janne J 23.08.2006 (Jäsenprofiili)
Nam! Erittäin toimiva hybridi, Marabou-maitosuklaata ja Daim-palasia on passelissa suhteessa. Taivaanlahja niille, jotka ovat kaivanneet suklaisempaa Daimia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet