Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou vit choklad
Tuotteen Marabou vit choklad valmistusmaa on Ukraina. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

sarppa 17.02.2013 : Tuli sitten maistettua kyseistä levyä. Petyin todellakin. Huonoja puolia oli, että suklaa oli kovaa, liian paksua ja isoja paloja. Maku oli mauton, eikä maistunut edes hyvälle. Kuin pelkkää vaniljasokerivettä joka olis pakasteessa jähmettynyt. Hyviä puolia en keksi. En kyl enää osta, enkä kyl suosittele.

Roopek 28.10.2012 : Pahin maistamani valkosuklaa, en suosittele enkä osta toiste!

satu 25.10.2012 : Jotenkin pistävä tuo vaniljan maku, kurkussa karvastelee. Harvinaisesti tämä suklaalevy kesti minulla muutaman viikon...

Miia 09.10.2012 : Tämmöinen uutuus tarttui namihyllystä mukaan sateista syyspäivää piristämään... Valkoista suklaata vaniljalla maustettuna - vaniljan läsnäolo ei ainakaan jää epäselväksi, sillä käärettä avatessa nenään iskee vaniljan hienoinen tuoksu. Ja eikun makutestiin... Vanilja maistuu selvästi, valitettavasti vain vanilja-aromi maistuu melko teolliselle... Plussaa siitä, että näin öllöttävän makealta kuulostava yhdistelmä on makeusasteeltaan yllättävän hillitty, eli mielestäni tämä ei ole (ainakaan omaan makuuni) liian makeaa. Jotenkin lopputulos maistuu vähän halpissuklaalle, jälkimaku jopa aavistuksen muovinen... Tästä ei oikein jää mitään hyviä viboja. Mutta... Tulipa tämäkin uutuus testattua, ei enää kiusaa mielessä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani